A aparut editia de aprilie a publicatiei Oferte Speciale

BUCURESTI - 8 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucuresti . 7 aprilie 2009 - A aparut editia de aprilie a revistei Oferte Speciale !

Cea mai utila publicatie gratuita din Bucuresti si Judetul Ilfov, adresata persoanelor mature interesate de pachete promotionale, reduceri si cadouri, v-a pregatit o multime de surprize in luna aprilie! Avem peste 120 de companii cu oferte de nerefuzat in paginile revistei !

A aparut editia de aprilie a publicatiei Oferte Speciale

Din continutul revistei va dezvaluim:

Traditionalul gratar de 1 mai. Pregati-va din timp cu micii si friptura deoarece de gratar si de locatie ne-am ocupat noi. Peste 10 modele de grilluri si gratare cu 5% reducere la prezentarea revistei, iar daca petrecerea se prelungeste.... Nici o problema ! La 6 zile de cazare primiti o zi gratuita din partea unei pensiuni prezente in revista !

Va faceti probleme pentru curatenia generala de Paste ? Stati fara grija... am negociat preturi absolut extraordinare pentru curatenia apartamentului dumneavoastra : 200 lei garsoniera si 300 lei apartamentul cu 2 camere.

Va e teama sa lasati casa singura? Gasiti in noul numar al revistei Oferte Speciale atat un articol cu informatii despre sistemele de securitate, dar si reduceri substantiale negociate de noi pentru dumneavoastra. Manopera gratuita sau 10% reducere!

Pentru aceeia mai seriosi dintre dumneavoastra care inca va ocupati de mici treburi prin casa (amenajari, redecorari sau utilari) am pregatit peste 80 de oferte speciale .
De la 5% reducere la usile din lemn pana la 35% reducere la tamplaria PVC sau 50% reducere la mobila. Profitati de vremea buna pentru a termina toate lucrarile de care v-ati apucat!

Cea mai mare oferta speciala a lunii aprilie ? : “60% reducere pentru parchet din stejar” – Stocul este limitat asa ca grabiti-va !

Din continutul editorial :

Tigla metalica – O invelitoare de durata. Ati ajuns cu lucrarile la acoperis si aveti nevoie de sfaturi ? Oferte Speciale a stat de vorba cu cativa experti in domeniu pentru a va face munca mai usoara.

Tendinte si mituri pe piata imobiliara.Analizati intreaga situatie avand la indemana datele prezentate in revista.

Tot ceea ce trebuie sa stiti despre un sistem de securitate.


Incepand cu 7 aprilie, Revista Oferte Speciale este disponibila in mod gratuit in :

-Statiile de combustibili Agip si Lukoil
-Lanturile de restaurante : Springtime, KFC si Pizza Hut
-Lantul de hypermarketuri Kaufland
-Peste 800 de locatii business (centre de afaceri, cladiri de birouri, sedii de companii etc.) prin intermediul partenerilor si a propriului nostru sistem de distributie.
-In cadrul urmatoarelor targuri si expozitii :
o“ELIE” 8-11 aprilie – Palatul Parlamentului
o“Targul de Pasti” 9 -12 aprilie – World Trade Plaza
o“D’alle Primvarii” 10-18 aprilie – Sala Dalles

Despre S.C Oferte Speciale S.R.L

Oferte Speciale este o publicatie gratuita lunara, tiparita in 55 000 exemplare, tirajul fiind auditat de BRAT. Timp de 7 ani, revista a negociat oferte speciale pentru cititorii ei. Fie ca este vorba de o reduceri de pret, pachete promotionale sau cadouri, ofertele speciale sunt nota distinctiva a publicatiei. Tot ceea au de facut cititorii pentru a beneficia de acestea este sa contacteze companiile mentionand revista Oferte Speciale.
Mihai Gorjanu
PR & Marketing Manager
Bvd. Ghica Tei Nr. 34, Sector 2, Bucuresti

Telefon: +4 021 242.07.07
+4 021 242.10.60
Fax: +4 021 242.44.94
Mobil : +4 0723.16.98.24
mihai.gorjanu@ofertespeciale.ro
www.ofertespeciale.ro

mihai.gorjanu@ofertespeciale.ro