Cu Comparo.ro castigi de la 50 de lei la 500 de euro cu un minim de efort

BUCURESTI - 9 mai 2012

Comunicat tip General in Internet

Comparo.ro a pregatit pentru amatorii de oferte un concurs interactiv pe pagina de Facebook cu premii zilnice in valoare de 50 de lei, precum si un premiu lunar de 500 de euro. Banii pot fi castigati cu un minimum de efort!

Oferta Facebook a zilei

Oferta Facebook a zilei

Comparo.ro a pregatit pentru amatorii de oferte un concurs interactiv pe pagina de Facebook cu premii zilnice in valoare de 50 de lei, precum si un premiu lunar de 500 de euro. Banii pot fi castigati cu un minimum de efort!

Inainte de toate, participantii la concurs trebuie sa gaseasca “oferta Facebook de azi”, care arata ca in imagine. 

Ce trebuie sa faca apoi cei care participa la concursul organizat de Comparo.ro:

1. Sa posteze “oferta Facebook de azi” pe care o gaseste pe site dupa ora 10.00. Prima persoana care o posteaza castiga automat 50 de lei.  

2. Toti cei care posteaza oferta zilei intre orele 10.00 – 11.00 intra in tragerea la sorti zilnica pentru un alt premiu de 50 de lei.

3. Toti participantii la concurs, pe perioada intregii luni, participa la tragerea la sorti lunara in urma careia pot castiga premiul cel mare de 500 de euro!

In plus, toti abonatii la newsletter intra automat in cursa pentru cei 500 de euro care pot fi castigati la extragerea lunara. Astfel, acestia beneficiaza de un dublu avantaj: primesc intr-un singur email doar ofertele de care sunt interesati (abonatul are posibilitatea de a alege tipul de oferte pe care vrea sa le primeasca, fara nimic nedorit in plus) si in acelasi timp pot castiga marele premiu, fara sa depuna un efort in acest sens.

Comparo.ro reprezinta locul in care pot fi comparate oferte de la peste 40 de site-uri de reduceri din Romania, printre care se numara: Zumzi, BestDeals, FunDeal si Groupon. Vizitatorii vor gasi oferte din domenii variate, precum infrumusetare, vacante, sport / fitness, produse pentru casa si gradina, servicii IT si business, cursuri si multe altele. 

Comparo.ro reprezinta locul in care sunt adunate cele mai bune oferte de reduceri de pe site-urile de profil de pe netul romanesc. Aici pot fi gasite promotii de la Zumzi, BestDeals, FunDeal, Groupon, precum si de la zeci de alte site-uri. Comparo.ro ofera posibilitatea de abonare la un newsletter personalizat. Practic, vizitatorul alege doar acele domenii de care este interesat (ex. doar frumusete sau frumusete si vacante), iar ofertele vor fi valabile doar pentru orasul in care locuieste acesta.