Cum ar fi sa ai un RCA valabil 7 ani?

BUCURESTI - 28 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Banci / Asigurari

Soferii romani pot fi scutiti de plata asigurarii RCA pe o perioada de 7 ani, daca isi reinnoiesc polita la Pintilie Broker de Asigurare (PBA), prin intermediul site-ului rca-ieftin.ro sau prin agentiile companiei. Campania numita “Asigurarea lui Fat-Frumos” se desfasoara in perioada 16 Martie 2012 – 30 Aprilie 2012 (inclusiv).

Cum ar fi sa ai un RCA valabil 7 ani?

Premiul consta intr-o asigurare RCA cu valabilitate pe 12 luni, timp de 7 ani consecutiv, mai exact pentru perioada 2013-2020.

Care sunt conditiile?

Soferii trebuie doar sa incheie o polita RCA pe 12 luni la Rca ieftin , fie prin intermediul site-ului rca-ieftin.ro, fie prin intermediul agentiilor. Implicit, acestia intra in tragere la sorti la finalul campaniei si pot fi scutiti de plata RCA-ului pe o perioada de 7 ani.

PBA nu va asigura si plata Malus-ului. Practic, RCA-ul este decontat timp de 7 ani de PBA, insa penalizarile vor fi suportate de sofer, deoarece RCA ieftin nu incurajeaza condusul neatent.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti in maxim 5 zile lucratoare de la data incheierii campaniei. Numele acestuia va fi anuntat prin intermediul site-ului rca-ieftin.ro, precum si pe pagina de Facebook a RCA ieftin.

Mai multe detalii despre concurs si regulile de desfasurare pot fi gasite in regulament.