Rca-ieftin.ro a primit certificarea Trusted

BUCURESTI - 28 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Magazinul rca-ieftin.ro a primit certificarea Trusted.ro – Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online, dupa ce a fost verificat de trei entitati de pe piata de profil: Gala Premiilor eCommerce, Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

Rca-ieftin.ro a primit certificarea Trusted

Rca-ieftin.ro a primit certificarea Trusted

Prin aceasta certificare Trusted, marca RCA-ieftin.ro este desemnata o marca de incredere de pe piata vanzarilor online in general si a vanzarilor de asigurari in particular.

Site-ul afiseaza informatiile de contact cat mai vizibil, cum ar fi sediul social, punctele de lucru, programul cu publicul, numere de telefon, adrese de email, astfel incat consumatorii sa poata avea acces la acestea fara probleme ori de cate ori vor sa ia legatura cu reprezentantii relatiilor cu publicul.

Rca-ieftin.ro afiseaza detalii despre procesul de cumparare, si anume pasii care trebuie urmati pentru achizitionarea unui RCA, modalitatile de plata puse la dispozitie, precum si detalii referitoare la livrarea politei.

Achizitia online a politelor are loc cat se poate de rapid si de comod. Clientul intra pe internet si isi calculeaza singur tariful prin intermediul unui calculator RCA, avand ulterior posibilitatea de a alege dintre mai multe optiuni date de companiile de asigurari pe aceea pe care o considera cea mai avantajoasa.

In plus, rca-ieftin.ro respecta legislatia in vigoare in ceea ce priveste protectia consumatorilor. In cazul in care apar nemultumiri de o anumita natura, clientul are la dispozitie date de contact pentru a lua legatura cu o persoana din firma pentru solutionarea problemei.

Site-ul protejeaza datele personale ale clientilor si nu face spam, afisand si un link catre ANPC, conform legii.  

Rca-ieftin.ro asigura cel mai ieftin RCA de pe piata, avand mai mult de 200.000 de clienti multumiti care si-au comandat polite auto din anul de lansare 2006 si pana in prezent.