Moş Nicolae vine la Simba Hotel.

Sibiu - 1 decembrie 2008

Comunicat tip General in Social

Fiecare copil e diferit dar pentru toţi Moş Nicolae vine la Simba Hotel.

Decembrie este luna în care fiecare dintre noi ne întoarcem către cei dragi cu mai multă atenţie, cadouri si tot ce avem mai bun. Este luna în care părinţii încearcă să îndeplinească toate dorinţele copiilor.

120 de copii, abandonaţi de către cei care le-au dat viaţă în centre de plasament au renunţat să mai creadă în magia lunii decembrie. Pentru ei sărbătorile sunt doar zile din calendar care nu aduc nimic mai bun.

Simba Hotel îl aduce în acest an pe Moş Nicolae pentru toţi copiii din centrele de plasament din Sibiu. Copiii sunt aşteptaţi pe data de 5 decembrie seara să aducă la Simba Hotel pe Calea Dumbrăvii, nr. 12, o pereche de încălţări în care Moşul să lase peste noapte un cadou.

Pe 6 decembrie dimineaţa la ora 10.00 copiii sunt aşteptaţi la Simba Hotel pentru a descoperi cadourile pe care Moş Nicolae le-a lăsat pentru ei după care sunt invitaţi să servească împreună cu învăţătorii şi educatorii lor micul dejun în decorul de trei stele al Simba Restaurant.

Scandia Sibiu, Volkswagen TESS Sibiu, Muzeul Naţional Brukenthal Sibiu, Floradi, Takata Petri Sibiu, Simba Catering şi Simba Restaurant s-au alăturat campaniei umanitare făcând fiecare câte o donaţie astfel încat ghetuţele copiilor să fie cât mai încărcate de cadouri.

Campania umanitara “Moş Nicolae vine la Simba Hotel” se bucură de susţinerea media a celor mai importante instituţii de presă din Sibiu: Antena 1 Sibiu, www.sibianulonline.ro, Monitorul de Sibiu şi Sibiu Standard alături de care şi-au adus aportul pentru realizarea materialelor de promovare ale campaniei Agentia de publicitate Media One Image Promotion Cluj Napoca şi Hatline Sibiu – Companie de web design.

Despre S.C. PRECA S.R.L.

Simba Hotel este un hotel cochet situat la numai cateva minute de centrul vechi al Sibiului. Hotelul are un efectiv de cazare de 20 de camere (17 duble si 3 apartamente). A fost inaugurat in 2007, anul in care Sibiul a devenit in premiera pentru un oras din Romania Capitala Culturala Europeana. Hotelul are un restaurant propriu 'Simba Restaurant' cu o capacitate de 130 de locuri. Accesul in camere se face pe baza de card magnetic; camerele sunt dotate aer conditionat, LCD, internet wireles, mini bar, linie telefonica internationala, uscator de par si multe alte facilitati create special pentru ca sejurul fiecarui turist in Sibiu la Simba Hotel sa fie unul de maxim confort. Hotelul dispune de parcare proprie securizata 24/7. Hotelul este clasificat ca avand trei stele insa serviciile si facilitatile oferite sunt mult peste nivelul clasificarii. Tarifele sunt accesibile fiecarei categorii de clienti incepand de la 65 euro (camera single) pana la 90 euro un apartament.
Persoană de contact
Mihai ZUGRAVU
Marketing & PR Manager Simba HoReCa
Cisnădie, Strada Cetăţii, nr. 19, Judeţul Sibiu
Tel 0369 426 031
Fax 0369 426 033
@ mihai.zugravu@simba.ro / marketing@simba.ro
web www.simba.ro

mihai.zugravu@simba.ro