Grupul Premier Palace va participa in perioada 28-30 septembrie la Targul Miresei, Romexpo

Locul desfasurarii: Romexpo

Organizator: Ghidul Miresei

Grupul Premier Palace va participa in perioada  28-30 septembrie la Targul Miresei, organizat la Romexpo.

Avand trei locatii diferite, Premier Palace isi asteapta vizitatorii cu oferte si pachete promotionale ce pot satisface cele mai pretentioase gusturi. In plus, ofera participantilor sansa de a se inscrie la tombola organizata la stand, unde pot castiga o plimbare de doua ore cu  Limuzina Lincoln Executive, o cina romantica in valoare de 100 euro la Restaurantul Odeon, o masa in valoare de 50 euro la Garden Club-Terasa Berarilor si multe alte premii.

Restaurantul  Modigliani se afla la parterul Premier Palace*****Hotel, cel mai nou hotel de 5* din Bucuresti, situat pe Bd. Ghencea nr. 134. Avand o capacitate de  pana la 200 de locuri, un design intim si elegant, este locul ideal pentru cei care isi doresc un eveniment rafinat, nobil si foarte aproape de suflet. Decorul este cald, armonios, cu elemente art-nouveau si vitralii inspirate de celebrele anotimpuri ale artistului ceh Alphonse Mucha.

Odeon Restaurant & Events, este o locatie istorica de exceptie  pe Splaiul Unirii nr.162. Ea ofera cadrul ideal pentru a celebra cele mai importante momente din viata. Dotat cu toate facilitatile specifice unei locatii de 5 stele, acesta dispune de 5 saloane, cu capacitati intre 20 si 120 de persoane. Restaurantul a fost amenajat cu o atentie speciala pentru clasa, bun gust si rafinament. Mobilierul italian din lemn masiv cat si toate detaliile vin sa aduca un plus de eleganta si stil, in perfecta armonie cu povestea cladirii ce a fost construita la 1872.

Garden Club-Terasa Berarilor este o oaza de verdeata situata pe Splaiul Unirii nr.225. Poate gazdui evenimente de pana la 180 de persoane la interior si pana la 400 de persoane pe terasa pentru cei care doresc sa petreaca fara norme si eticheta.

Premier Palace - prima alegere, o singura alegere!

 

Premier Palace

B-dul Ghencea Nr.134

Tel 0725403594

office@premierpalace.ro

www.premierpalace.ro

Despre PREMIER PALACE S.R.L.

Premier Palace este rezultatul visurilor unor oameni pasionati de calitate, care au dorit sa ofere Bucurestiului si nu numai, locatii de exceptie pregatite in permanenta sa gazduiasca cele mai frumoase evenimente din viata fiecaruia. Astfel au luat nastere trei locatii: Premier Palace Hotel & Spa, Odeon Restaurant & Events si Garden Club- Terasa Berarilor.

Confirmare pana la data: 18 September 2012

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Premier Palace Group Premier Palace Group
Parteneri eveniment:
  • ODEON RESTAURANT & EVENTS ODEON RESTAURANT & EVENTS
  • GARDEN CLUB-TERASA BERARILOR GARDEN CLUB-TERASA BERARILOR