Premier Palace la Mariage Fest

BUCURESTI - 6 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa

Grupul Premier Palace va participa in perioada 2-4 noiembrie la Marige Fest din Piata Constitutiei , ultimul targ de nunti al anului 2012.

Premier Palace la Mariage Fest

 Premier Palace isi asteapta vizitatorii  cu  oferte si pachete promotionale ce pot satisface orice dorinta si mai ales ofera tuturor sansa de a castiga confortul unei limuzine Lincoln Executive pentru nunta participand la tombola organizata la stand. Grupul vine in intampinarea cerintelor viitorilor miri cu trei lucatii exceptionale.

Hotelul Premier Palace*****  este cel mai nou hotel de 5* din Bucuresti, situat in B-dul Ghencea nr. 134. Restaurantul aflat la parterul acestuia,  cu o capacitate de  pana la 200 de persoane, este amenajat in stil art nouveau, avand elegante vitralii inspirate din celebrele opere "Anotimpurile" ale compozitorului italian, Antonio Vivaldi.

Odeon Restaurant&Events, o locatie istorica de exceptie  pe Splaiul Unirii nr.162, ofera cadrul ideal pentru a celebra cel mai important moment din viata. Dotat cu toate facilitatile specifice uneilocatii de 5 stele, acesta dispune de cinci saloane, cu capacitati intre 20 si 120 de persoane, ce au fost amenajate cu o atentie speciala pentru detalii, bun gust si rafinament.  Mobilierul italian din lemn masiv si accesoriile, vin sa aduca un plus de eleganta si stil, in perfecta armonie cu ambianta cladirii, construita la 1872.

Garden Club-Terasa Berarilor, o oaza de verdeata situata pe Splaiul Unirii nr.225, poate gazdui evenimente de pana la 180 de persoane la interior si pana la 300 de persoane pe terasa .

Moment emotionant si cu totul special, celebrarea nuntii trebuie sa imbrace o forma fastuasa de la primele detalii pana la petrecerea in sine. Pentru cei mai multi dintre viitorii miri pregatirile de nunta incep cu un an inainte, iar timpul pierdut cu selectia furnizorilor de servicii si produse pare a nu se sfarsi pana pe ultima suta de metri.

De aceea, Premier Palace incearca sa vina in intampinarea clientilor sai cu pachete all inclusive, menite sa alunge toate grijile organizarii unui evenimet atat de special.

Despre S.C. PREMIER PALACE S.R.L.

Intra in febra promotiilor si bucura-te de fiecare zi de toamna! Garden Palace a conceput pachete speciale pentru fiecare.