Vacante active

Magura - 13 mai 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura


Se apropie vacanta. Tot mai multi parinti devin constienti de necesitatea petrecerii a mai mult timp in aer liber de catre copiii lor. Taberele organizate de PROFESSIONAL TEAM sunt solutia perfecta! Pentru mai multe detalii vizitati www.professionalteam.ro .

„O minte sanatoasa intr-un corp sanatos!” Ajutati-l pe copilul dvs sa petreaca cat mai mult timp in aer liber practicand spoturi ca: alpinismul, calaria , orientarea turistica cu si fara busola, drumetiile montane, etc. si sa-si faca noi prieteni! Taberele organizate de PROFESSIONAL TEAM sunt solutia perfecta!
Cand? Intre 28 iunie si 4 iulie 2009.
Cum? Sub supravegherea atenta a instructorilor calificati ca : ghizi montani, instructori de calarie si orientare turistica, profesori.
De ce? Pentru a ne distra impreuna, a deprinde noi abilitati si a ne face noi prieteni.
Unde? In Parcul National Piatra Craiului, satul Magura.
Mai multe informatii pe sitele : www.professionalteam.ro .
Pentru grupuri organizate oferim discounturi.
Va asteptam!

Despre S.C. PROFESSIONAL TEAM S.R.L.

Firma afiliata la Asociatia de Ecoturism din Romania.Colaborator al Parcului National Piatra Craiului. Dorim dezvoltarea unui turism durabil. Programele noastre se adreseaza tinerilor (tabere si excursii la munte), iubitorilor faunei salbatice (wildlife), firmelor (team building) si a celor interesati de istoria sasilor din Transilvania (bisericile fortificate). Mai multe amanunte pe www.professionalteam.ro .
PROFESSIONAL TEAM
Bogdan Costescu
0745999412

contact@professionalteam.ro