LANSARE ALBUM EUGEN CRISTEA PE VERSURI DE GEORGE ARION - SOLDAT CAZUT DIN IUBIRE

Locul desfasurarii: Teatrul Masca

Organizator: Publicatiile Flacara si Trupa Atelier

Eugen Cristea si Trupa Atelier vor sustine un spectacol special cu ocazia lansarii celui de-al treilea album al lui Eugen Cristea, avand titlul “SOLDAT CAZUT DIN IUBIRE”. Albumul contine compozitii proprii ale lui Eugen Cristea pe versurile poetului GEORGE ARION.

George Arion este cel mai bun autor român de romane poliţiste, poet, prozator, eseist, libretist şi publicist. În prezent conduce trustul de presa Publicaţiile Flacăra. In momentul publicării primului său roman poliţist, "Atac în bibliotecă", a fost caracterizat drept „un Raymond Chandler român” de către criticul literar Ovid S. Crohmălniceanu, el însuşi autor de paraliteratură. Ziaristul şi caricaturistul Octavian Andronic l-a numit „un San Antonio dâmboviţean”.

Spectacolul va fi gazduit vineri 24 aprilie 2009 incepand cu orele 19:00 de TEATRUL MASCA din Militari (Bulevardul Uverturii 70-72 - click pentru harta) si este realizat in colaborare cu fundatia CAVALERII LUMINII.

Intrarea la acest eveniment se face pe baza de invitatie.Corina Anghel
Director Marcomm Publicatiile Flacara
0729.953.997

Despre S.C. PUBLICATIILE FLACARA S.A.

Recunoscut ca fiind cel mai bun autor român de literatura poliţistă, George Arion George Arion este şi preşedintele grupului editorial “Publicaţiile Flacăra”. In portofoliul grupului se află, peste 20 de titluri: lunare (Flacăra, Rebus, Rebus de Buzunar, Horoscop de Buzunar, Sudoku de Buzunar, Integrama de Buzunar, Retete de Buzunar, Rebus Bis, Rebusache, Integrame & Sudoku, Rebus & Sudoku), anuale, bianuale si trimestriale, majoritatea din categoria de divertisment, care asigură editurii poziţia de lider pe piaţa publicaţiilor de profil. Impreună, publicaţiile Flacăra sunt citite lunar de peste 1,5 milioane de cititori. Revista Flacăra apare, din decembrie 2009, într-un format grafic şi editorial de excepţie. Aflată sub semnul unicităţii şi exclusivităţii, noua revistă vine cu o promisiune pe măsura publicului ei: jurnalism de bună calitate, lipsa parti pris-urilor, un concept editorial modern şi structurat, informaţie în exclusivitate, opinie avizată din partea oamenilor care contează în viaţa socială şi culturală, o formulă grafică originală, scriitură de bună calitate, fotografii senzaţionale şi o colecţie de carte unică pe piaţa românească (fiecare număr al revistei fiind în continuare însoţit de o carte a editurii Crime Scene, oferită gratuit). Un produs de presă, un produs cultural complet, pentru omul primului deceniu din mileniul trei.

Participare: Intrare libera