S-A LANSAT REVISTA “RETETE DE BUZUNAR”

BUCURESTI - 18 mai 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucuresti, 18 mai: Trustul Publicatiile Flacara lanseaza revista “Retete de Buzunar”, al cincilea titlu din colectia “Mozaic de Buzunar”. Incepand de azi primul numar va fi prezent in toate chioscurile si magazinele de presa.

S-A LANSAT REVISTA “RETETE DE BUZUNAR”

Fiecare editie lunara are peste 30 de retete ilustrate si explicate pas cu pas, in formule si variante culinare deosebite prin ineditul combinatiilor.
Retetele sunt rapide, usor de preparat, sanatoase si estetice.

Editorul revistei, Viorel Copolovici, cunoscut internautilor pentru celebrul sau blog “Pranzul din caserola”, nu se considera un bucatar, ci un fan al gatitului, care crede “cu tarie in misiunea de stimulator creativ al bucatariei si in rolul sau foarte important in reunirea membrilor familiei”. Cu aceeasi dedicatie isi propune sa ofere alternativa unui stil de viata sanatos celor care, furati de ritmul trepidant al existentei, am ajuns sa mancam prost, pe fuga, lipsit de gust si de esenta.

Editorul revistei ii provoaca la intrecere, in fiecare luna, pe toti cei care au retete deosebite, preparate cu pasiune si creativitate. Castigatorul concursului “Reteta lunii” va primi un premiu substantial, un aparat util in bucatarie, iar reteta premiata va fi publicata intr-o editie ulterioara.

Tiparita in conditii grafice deosebite, full color, revista are 64 de pagini, intr-un format confortabil, de buzunar (115 x 165 mm), cunoscut de altfel si apreciat de catre toti cititorii colectiei “Mozaic de Buzunar”.

O REVISTA CARE NE INVATA CUM SA TRANSFORMAM GATITUL INTR-UN HOBBY.

Despre S.C. PUBLICATIILE FLACARA S.A.

Din colectia “Mozaic de Buzuna”r mai fac parte Rebus de Buzunar, Horoscop de Buzunar, Sudoku de Buzunar si Integrama de Buzunar. Grupul “Publicaţiile Flacăra” are în portofoliu, peste 20 de titluri: reviste lunare (Flacăra, Rebus, colectia Mozaic de Buzunar, Rebus Bis, Rebusache, Integrame & Sudoku, Rebus & Sudoku), anuale, bianuale si trimestriale, majoritatea din categoria de divertisment, care asigură editurii poziţia de lider pe piaţa publicaţiilor de profil. Impreună, publicaţiile Flacăra sunt citite lunar de peste 1,5 milioane de cititori.

Corina Anghel, Director Marketing Comunicare
Publicatiile Flacara
corina.anghel@publicatiileflacara.ro
GSM: +40755077080
acorina77@yahoo.com