S-a nascut primul club al scriitorilor romani de carte politista

BUCURESTI - 1 iulie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

În luna iunie a.c., la iniţiativa unui grup de scriitori şi editori, a luat fiinţă RCWC – Romanian Crime Writers Club, prima asociaţie din România care doreşte să-i reunească pe cei cu o contribuţie semnificativă la dezvoltarea literaturii poliţiste din ţara noastră.

S-a nascut primul club al scriitorilor romani de carte politista

Crearea acestei asociaţii este o urmare firească a creşterii numărului de autori români, din diverse generaţii, care cultivă acest gen, şi a interesului sporit manifestat de către cititori faţă de lucrările lor.

Membrii Asociaţiei au dorit să se reunească având ca scop propus promovarea, dezvoltarea şi apărarea literaturii mystery&thriller în toate formele ei de expresie.

Pentru realizarea scopului declarat, Asociaţia îşi propune, printre altele, realizarea următoarelor obiective:
a) promovarea literaturii mystery&thriller româneşti în ţară şi peste hotare;
b) promovarea autorilor români de mystery&thriller;
c) încurajarea tinerelor talente în scopul atragerii lor spre acest gen literar;
d) informarea publicului prin toate mijloacele asupra operelor literare de gen din ţară şi din străinătate;
e) decernarea anuală a „Premiilor Misterioso“.

Membrii Asociaţiei au convingerea că RCWC va contribui la formarea şi afirmarea unei valoroase şcoli româneşti de literatură poliţistă, la impunerea ei peste hotare.

22 iunie 2010 Preşedintele Romanian Crime Writers Club
George Arion

Despre S.C. PUBLICATIILE FLACARA S.A.

Recunoscut ca fiind cel mai bun autor român de literatura poliţistă, George Arion George Arion este şi preşedintele grupului editorial “Publicaţiile Flacăra”. In portofoliul grupului se află, peste 20 de titluri: lunare (Flacăra, Rebus, Rebus de Buzunar, Horoscop de Buzunar, Sudoku de Buzunar, Integrama de Buzunar, Retete de Buzunar, Rebus Bis, Rebusache, Integrame & Sudoku, Rebus & Sudoku), anuale, bianuale si trimestriale, majoritatea din categoria de divertisment, care asigură editurii poziţia de lider pe piaţa publicaţiilor de profil. Impreună, publicaţiile Flacăra sunt citite lunar de peste 1,5 milioane de cititori. Revista Flacăra apare, din decembrie 2009, într-un format grafic şi editorial de excepţie. Aflată sub semnul unicităţii şi exclusivităţii, noua revistă vine cu o promisiune pe măsura publicului ei: jurnalism de bună calitate, lipsa parti pris-urilor, un concept editorial modern şi structurat, informaţie în exclusivitate, opinie avizată din partea oamenilor care contează în viaţa socială şi culturală, o formulă grafică originală, scriitură de bună calitate, fotografii senzaţionale şi o colecţie de carte unică pe piaţa românească (fiecare număr al revistei fiind în continuare însoţit de o carte a editurii Crime Scene, oferită gratuit). Un produs de presă, un produs cultural complet, pentru omul primului deceniu din mileniul trei.
Corina Anghel
Director Marketing Comunicare
Publicatiile Flacara
0755.077.080