RomSoft Ramnicu Valcea isi reconfirma competentele prin reinnoirea statutului de Oracle Certified Advantage Partner

Ramnicu Valcea - 28 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

In aceasta luna, RomSoft si-a reinnoit statutul de Oracle Certified Advantage Partner, facand astfel dovada excelentei in implementarea de solutii software Oracle. Avand in vedere competentele dobandite de catre angajatii companiei, referintele de la clienti, volumul vanzarilor de aplicatii Oracle, calitatea centrelor de demo si instruire dezvoltate in cadrul companiei, RomSoft a reusit sa indeplineasca toate criteriile de recertificare si sa demonstreze ca este un partener dedicat care isi dezvolta capabilitatile si respecta politicile Oracle.

Pentru numeroase firme romanesti din industria IT, parteneriatul cu unul dintre jucatorii globali reprezinta un motiv de mandrie dar si o sursa de oportunitati. Interesele comune si transferul de know-how si tehnologie contribuie la transformarea acestor parteneri in extensii locale ale marilor corporatii amintite anterior. Intrarea intr-o retea de parteneri si mai ales obtinerea unor certificari relevante nu sunt un obiectiv usor de realizat ci necesita vointa, perseverenta si o strategie consistenta de dezvoltare.
RomSoft, integratorul cu sediul central la Ramnicu Valcea, a optat in 2001 pentru un parteneriat pe termen lung, cu Oracle, pentru vanzarea si implementarea suitei Oracle Applications. Planificata pe termen lung si sustinuta prin decizii ferme aceasta relatie a devenit una de Certified Partener trei ani mai tarziu, si de Certified Advantage Partener in 2006. Realizarea a fost cu atat mai notabila cu cat RomSoft este primul partener local Oracle care a obtinut acest statut. Portofoliul de produse existente cat si produsele noi rezultate din achizitiile recente au accentuat necesitatea unor parteneriate coerente. Oracle a promovat pentru atingerea diverselor pieţe şi a diverselor categorii de companii, parteneri cu ajutorul carora si-a poziţionat activitatea în piaţă. Dintre aceşti parteneri (de tehnologie sau de aplicatii Oracle) exista un numar restrans care ating un nivel superior, de tip „Certified Advantage”.
Anul trecut, RomSoft devenea primul partener Oracle care se certifica pe cel mai inalt nivel al parteneriatului cu Oracle - Oracle Certified Advantage Partner pe zona de aplicatii Oracle. Acest statut s-a obtinut pe baza numeroaselor confirmari ale competentelor companiei RomSoft, dovedite in cei peste 6 ani de parteneriat cu Oracle. RomSoft a reusit sa isi formeze o echipa puternica, instruita si certificata, sa finalizeze numeroase proiecte de succes in piata romaneasca, devenind unul dintre cei mai importanti integratori de solutii informatice complexe din Romania.
In aceasta luna, RomSoft si-a reinnoit statutul de Oracle Certified Advantage Partner, facand astfel dovada excelentei in implementarea de solutii software Oracle. Avand in vedere competentele dobandite de catre angajatii companiei, referintele de la clienti, volumul vanzarilor de aplicatii Oracle, calitatea centrelor de demo si instruire dezvoltate in cadrul companiei, RomSoft a reusit sa indeplineasca toate criteriile de recertificare si sa demonstreze ca este un partener dedicat care isi dezvolta capabilitatile si respecta politicile Oracle.
“Certificarea Oracle nu are caracter permanent, in fiecare an sunt stabilite conditiile de certificare pe un anumit nivel, in functie de evolutia tehnologica pe care corporatia considera ca un partener trebuie sa si-o asume pentru a fi competitiv. Nu este usor, este nevoie de investitii continue in dezvoltarea competentelor angajatilor, in promovarea solutiilor Oracle si in realizarea unor proiecte de implementare de succes care sa se transforme in referinte.” a declarat Claudia Ursateanu- Director General Romsoft.
Compania si-a sustinut evolutia ascendenta, reusind sa activeze ca integrator in anul 2006 in cele mai importante proiecte de IT&C din economia romaneasca: CE Turceni, Petromservice SA, UCM Resita, Koyo Romania, CE Rovinari.
Ca o recunoastere a implicarii companiei RomSoft Ramnicu Valcea in dezvoltarea de proiecte informatice complexe, in cadrul Galei premiilor IT & C ale Romaniei organizata de Comisia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputatilor SC PetromService SA, a fost desemnat „Cel mai semnificativ client al industriei IT&C” in 2006 pentru Proiectul de implementare sistem informatic integrat Oracle.
RomSoft a reuşit dezvoltarea unui volum de afaceri considerabil pe linia de produse Oracle, având în portofoliu peste 100 de clienţi. In prezent, principalele directii de activitate ale RomSoft sunt: implementarea aplicatiilor Oracle de tip ERP, colaborative, implementarea aplicatiilor proprii dezvoltate in tehnologie Oracle, integrarea de solutii de infrastructura hardware si comunicatii (HP, IBM, Fujitsu-Siemens, Dell, Cisco, Microsoft).
De asemenea, avand in vedere cele mai recente achizitii ale companiei Oracle, RomSoft s-a orientat si catre implementarea aplicatiilor JD Edwards, dedicate in principal companiilor din sectorul SME. In acest sens, RomSoft a investit in crearea unei divizii speciale dedicate acestei directii de activitate, incluzand personal tehnic, dezvoltatori, de vanzari si suport.
După 6 ani de colaborare permanentă, RomSoft si-a reinnoit statutul de Certified Advantage Partner obtinut anul trecut şi trebuie menţionat că doar 10-15% din parteneri ating, la nivel global, acest statut. Aceşti parteneri se diferenţiază prin istoricul relaţiei cu Oracle, prin promovarea pe toate liniile de afaceri a produselor acesteia. Certified Advantage Partner se implică în promovarea produselor noi in piata locala, îşi mobilizează organizaţia şi îşi asumă riscuri alături de Oracle. Ca şi în cazul altor reţele de parteneri Certified Advantage Partners, reprezintă elita partnerilor Oracle.
Companiile care detin titlul Oracle Certified Advantage Partner beneficiaza de resurse si sprijin din partea Oracle, fiind in acelasi timp recunoscute pentru valoarea adaugata oferita clientilor.
RomSoft a inregistrat in anul 2006 o cifra de afaceri de circa 9 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul precedent, propunandu-si sa ajunga la o cifra de afaceri de 12 milioane de euro pana la sfarsitul acestui an.

Despre S.C. RomSoft S.R.L.

RomSoft S.R.L.
Ramnicu Valcea, B-dul General Magheru, Nr. 18,
240134, Romania
Tel: 0350 407927
Fax: 0350 407926
Bucuresti 1, Str. Tudor Stefan, Nr. 60,
011658, Romania
tel: 031 8056670
fax: 031 8056671
http://www.romsoft.infoPersoana de contact: Delia Albinaru – Director Marketing
delia.albinaru@romsoft.info

office@romsoft.info