Holiday Party Season @Club Rococo

BUCURESTI - 23 decembrie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

1 DECEMBRIE da startul celor mai bune petreceri ale lunii decembrie in Club Rococo ! Daca vrei sa te distrezi si esti liber, Club Rococo ti-a pregatit luna aceasta multe surprize!
Joi, 1 Decembrie, este seara cu cele mai bune oferte ! Staff Party , un inceput de weekend sensational, muzica de calitate, animatoare de exceptie, dar si..oferte duble!
1 St Finlandia + 1 St = 170 Ron
1 St Jack Daniels + 1 St = 190 Ron

Holiday Party Season @Club Rococo

Petrecerea continua Vineri, 2 Decembrie, Fashion Night, noua colectie toamna /iarna by L'Atelier Creatique, o colectie care  urmareste sa destabilizeze conventiile designului prin materiale si culori inedite,dar si prin doza de mister atribuita personajului imaginar-o femeie memorabila ,captiva ,greu de intuit! Rochii create special pentru  femeia momentului, care vrea sa iasa în evidenta prin indrazneala si bun gust!

Pentru ca o rochie este insotita intotdeauna de un accesoriu, in cadrul Fashion Night puteti admira colectia de  Genti marca Hand Made By Bags Magazine!

Fie ca aveti o masa rezervata, fie ca va place o ambianta mai intima, in Club Rococo se poate!  Bauturi fine, muzica buna, animatoare de o frumusete aparte, toate va asteapta!

Despre S.C. SMART HOUSE IMPEX S.R.L.

Club ROCOCO

Adresa: Strada Blanari nr.1

Bucuresti, Romania, 030061

Email: office@clubrococo.ro

Phone: 0754.018.888