Rapsodia Feminitatii isi anunta startul! Intre 22 si 28 octombrie la Centrul Comercial Auchan!

BUCURESTI - 18 octombrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In aceasta toamna, la Centrul Comercial Auchan se canta Rapsodia Feminitatii!Centrul Comercial Auchan va gazdui in aceasta toamna un eveniment de traditie pe segmentul de beauty care si fashion, Rapsodia Feminitatii. Rapsodia Feminitatii se remarca deoarece a fost primul eveniment ce a organizat primul show de moda si machiaj din Romania, folosind diverse personalitati pentru a iesi in evidenta! Directorul artistic al acestei editii: Catalin Botezatu

Intre 22 si 28 octombrie, Rapsodia feminitatii, eveniment de fashion si beauty deja consacrat si cu traditie in domeniu, are loc in centrul comercial Auchan Titan. Sub sloganul “Frumusetea la orice varsta” evenimentul le va oferi doamnelor o adevarat parada a trendurilor pentru sezonul toamna-iarna 2007-2008.
Vor fi amenajate standuri ale celor mai mari producatori de produse cosmetice si de aparatura pentru intretinerea corporala. Cursuri gratuite de make-up le vor familiariza pe toate femeile ce calca pragul centrului comercial Auchan Titan cu trucurile cele mai interesante de machiaj, pentru a-si putea pune in valoare frumusetea. De asemenea, demonstratiile live vor reliefa legatura dintre hair-styling si make-up, care, armonizate, pot realiza un look impecabil. Nu in ultimul rind, va fi evidentiat rolul produselor de frumusete cu ingrediente naturale, in lupta cu avatarurile varstei.
Apogeul Rapsodiei feminitatii il va reprezenta ziua de 26 octombrie cand doua show-uri vor anima la maximum atmosfera in centrul comercial Auchan Titan. Eros make-up Fashion Show va reuni mai multi producatori de cosmetice si make-up artisti in cadrul unui spectacol de machiaj profesionist care le va dezvalui spectatorilor ultimele tendinte in domeniu. Acest gen de spectacol s-a consacrat deja ca o traditie pentru brandul Rapsodia feminitatii, primul show avand loc in primavara acestui an. Amprenta fashionului haute couture va fi asigurata, in contextul acestor performance-uri de machiaj, de prezentarile celor mai recente colectii ale lui Catalin Botezatu.
Cel de-al doilea spectacol al serii de 26 octombrie va fi unul de moda si va reuni aproximativ 25 de branduri comerciale cu lant extins de distributie si retail, toate prezente in galeria centrului Auchan Titan. Acest omagiu adus feminitatitii si frumusetii la orice varsta o va avea drept maestru de ceremonii pe nimeni alta decat DJ Wanda, prezenta incendiara si plina de energie.
Rapsodia feminitatii este un spectacol-maraton oferit in dar tuturor femeilor de catre centrul comercial Auchan Titan.

Despre S.C.SPLIT ADVERTISING INVEST S.R.L.

Primul eveniment de beauty care pe segmentul Centrelor Comerciale. Primul eveniment ce a combinat moda cu machiajul si care a promovat in primul rand arta makeup artistilor! In momentul de fata, evenimentul se regaseste la cea de-a IIIa editie!
Florea Alexandru
Tel: 0742 22 22 33
alexandruflorea.ro@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-split-advertising-invest-s-r-l-/rapsodia-feminitatii-isi-anunta-startul-intre-22-si-28-octombrie-la-centrul-comercial-auchan