Laboratoarele Thea, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Clubul Gabriela Petrescu, eveniment caritabil

BUCURESTI - 16 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / LifestyleLaboratoarele Thea, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Clubul Gabriela Petrescu,

va asteapta cu drag , ca in fiecare an sa sarbatorim impreuna bucuria Craciunului.

Evenimentul caritabil, ii va avea ca protagonisti pe copii Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei
care vor canta alaturi de Gianina Corondan Colinde de Craciun.

Va asteptam asadar, Miercuri, 17 decembrie, ora 19:00, la Laboratoarele Thea situate in Piata Romana,
Bd. Lascar Catargiu, Nr.2, et.1 (vila istorica situate intre ASE si 'Lupoaica') Tinuta obligatorie.

Laboratoarele Thea

Bucuresti – 17 decembrie 2008, Laboratoarele Thea Med alaturi de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Clubul Gabriela Petrescu, organizeaza evenimentul caritabil pentru strangerea de fonduri pentru EPMR.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este una din primele organizatii neguvernamentale din Romania, infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala impreuna cu tatal sau, Majestatea Sa Regele Mihai. Fundatia face parte dintr-o retea internationala de organizatii caritabile cu sedii in Geneva, Londra, Paris, Bruxelles si New York, care promoveaza toleranta, responsabilitatea sociala si individuala, respectul, altruismul, disciplina, increderea, deschiderea si actiunea. Fundatia dezvolta proiecte durabile in domeniul educatiei, dezvoltarii comunitatii, societatii civile, sanatatii si culturii, proiecte care contribuie la reinnoirea spirituala si sociala a Romaniei. Misiunea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei este de a actiona ca un catalizator pentru dezvoltarea potentialului uman, in spiritul demnitatii, solidaritatii si promovarii talentului si valorilor culturale romanesti. Proiectele desfasurate in prezent de catre EPMR au ca scop stimularea interactiunii si a solidaritatii intre generatii, dezvoltarea unor comunitati puternice in care toti membrii sa se implice si sa se simta valorizati si incurajarea educatiei si cultivarea talentului tinerilor.
Laboratoarele Thea Med au la baza conceptul frumusetii fara varsta garantata prin activitatea combinata a medicinii, a unui institut de frumusete si cu ajutorul stiintei aduse in Romania din Israel si Elvetia. Laboratoarele Thea Med promoveaza ideea de respect si atitudine pozitiva fata de propriul organism si responsabilitatea pentru intretinerea sau ameliorarea sanatatii. Unul din obiectivele pe care si le-au propus este acela de a informa in mod corect si complex asupra principalelor afectiuni ce apar la nivelul pielii si de a oferi directii si alternative pentru castigarea unui echilibru fizic, mental si psihologic.
Clubul Gbriela Petrescu a fost infiintat de catre Laboratoarele Thea Med in anul 2008, in onoarea Doamnei Gabriela Petrescu, prietena noastra apropiata. Daruirea de sine, altruismul, toleranta si onestitatea au recomandat pe Doamna Gabriela Petrescu in toate activitatile social – culturale organizate in decursul anilor atat in Bucuresti cat si in Pitesti. Clubul Gabriela Petrescu are o activitate intensa intr-un spirit crestin, in cadrul careia, sub egida Laboratoarelor Thea Med, se organizeaza evenimente caritabile si culturale. Clubul Gabriela Petrescu numara azi un numar impresionant de membrii activi si in anul 2009 intentioneze sa isi largeasca sfera de activitate.
Doamna Thea O. Haimovitz, sustinatoare si admiratoare a Casei Regale de Romania, isi uneste eforturile cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si cu Clubul Gabriela Petrescu pentru a aduna fonduri pentru cazuri de tineri prezentate si recomandate de Fundatie. Ulterior in situl Laboratoarelor Thea Med vor putea fi gasite informatii despre cum au fost folositi acesti bani.
Ca toate evenimentele organizate de Laboratoarele Thea Med, evenimentul de Craciun va avea loc intr-o atmosfera unica, regala si intima, care sa aminteasca de frumusetea si eleganta anilor interbelici. Invitatii se vor bucura de un program de Craciun deosebit ce va cuprinde spectacol de colinde oferit de copiii si de studentii de la teologie, concert de vioara si program de magie.
Evenimentul va avea loc in vila istorica din Piata Romana, B-dul Lascar Catargiu nr. 2, la ora 19.00. Tinuta eleganta de seara este obligatorie. Intrarea este doar pentru cei care au sustinut prin donatia lor evenimentul si familiile dumnealor, persoane de presa si televiziune.

Despre S.C. THEA MED S.A.

Laboratoarele Thea Med
Laboratoarele Thea Med
Bucuresti, Lascar Catargiu nr.2, sector 1
tel: 021.3157785, fax: 021.3157737
office@laboratoarelethea.ro