Noua oferta Financialjobs.ro

BUCURESTI - 28 aprilie 2006

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

In data de 16 Ianuarie 2006, S.C. Timval Tehnologies S.R.L. a lansat Financialjobs.ro, primul portal de recrutate romanesc dedicat exclusiv companiilor care activeaza in domeniul financiar cat si departamentelor financiare al companiilor ce activeaza in alte domenii.

Noua oferta de pachete lansata recent are printre noutati ,gratuitatea la postarea anunturilor standard,reclama gratuita pe site timp de 30 zile pentru cei ce isi creeaza un cont pana pe 31 mai 2006 precum si alte avantaje pe care le veti descoperi vizitand portalul www.financialjobs.ro. De asemenea, companiile care organizeaza cursuri/seminarii/evenimente sunt invitate sa isi prezinte ofertele de cursuri si anunturile pentru organizarea de evenimente si seminarii ,gratuit in sectiunea special dedicata acestora pe portal.Prin acest site am dorit conceperea unui instrument simplu si eficient pentru cei ce recruteaza si un drum scurt catre aspiratiile celor ce vor sa isi cladeasca o cariera in domeniul financiar.

Echipa Financialjobs.ro

Despre S.C. Timval Tehnologies S.R.L.

Financialjobs.ro,este un portal destinat recrutarii in domeniul financiar.Cu o echipa tanarak, dedicata inovatiei si excelentei in calitatea serviciilor oferite ,am creat un nou concept de recrutare on-line.
office@financialjobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-timval-tehnologies-s-r-l-/noua-oferta-financialjobs-ro