Hotel Vega a primit mai multe distinctii importante la inceputul sezonului 2015

Mamaia - 2 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social, Turism, HoReCa

Live site

Hotelul Vega din Mamaia a obtinut trei distinctii importante in luna mai, vizand mai multe segmente de activitate: "Hotelul anului pentru turism de agrement" la gala de premiere "TopHotel Awards" din cadrul evenimentului "TopHotel - Tourism & Leisure Investment Conference", Certificatul de Excelenta TripAdvisor si certificarea Blue Flag pentru plaja privata a hotelului, Vega Vintage Beach.

TripAdvisor Certificate of Excellence 2015

TripAdvisor Certificate of Excellence 2015

    In luna mai a acestui an hotelul Vega din statiunea Mamaia a fost desemnat Hotelul anului pentru turism de agrement / Leisure Hotel of the Year la gala de premiere TopHotel Awards din cadrul evenimentului TopHotel - Tourism & Leisure Investment Conference 2015. Gala premiilor de excelenta in turism premiaza in fiecare an cele mai eficiente proiecte care marcheaza evolutia industriei hoteliere din Romania.

    In aceeasi perioada a anului Hotel Vega a obtinut Certificatul de Excelenta (Certificate of Excellence Award) pentru anul 2015 din partea celui mai mare website de turism din lume, TripAdvisor. Conform informatiilor oferite de TripAdvisor, acest certificat este oferit structurilor de cazare care primesc in mod constant impresii si testimoniale favorabile din partea turistilor.

     Turistii din toata lumea consulta website-ul TripAdvisor pentru a-si planifica vacanta in conditii cat mai apropiate de asteptarile lor. Certificatul de excelenta este oferit anual structurilor de turism (hoteluri, restaurante, atractii) care raspund celor mai multe asteptari ale vizitatorilor din toata lumea si astfel turistii au o garantie a calitatii in plus fata de ratingul locatiei. Multumim pe aceasta cale tuturor oaspetilor hotelului Vega care au contribuit prin relatarea experientelor lor la obtinerea acestei recunoasteri.

     Nu in ultimul rand, intr-o premiera pe litoralul romanesc, plaja hotelului Vega - Vega Vintage Beach - a obtinut certificarea Blue Flag pentru al noualea an consecutiv. Plaja hotelului Vega este singura plaja certificata Blue Flag din Romania inca din anul 2007. Blue Flag este un prestigios certificat ecologic care asigura recunoasterea internationala a calitatii plajei si reprezinta o importanta garantie pentru turisti ca plaja pe care o viziteaza se afla printre cele mai bune din lume.