Petrecerile de Revelion de la Hotel Vega ii aduc in Constanta pe Nightlosers si Directia 5

Mamaia - 30 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, HoReCa

Live site

In perioada sarbatorilor de iarna, oaspetii hotelului de la malul marii sunt, nu numai constantenii familiarizati cu evenimentele marca Vega, dar si turistii din restul tarii, care viziteaza Mamaia in luni toride de vara sau in calatorii de afaceri in restul anului si care sunt in cautarea unui Revelion inedit, dar si a unui cadru deja familiar. Avem placerea sa intampinam anul 2014 alaturi de 200 oaspeti din toata tara si in compania unor artisti dragi, printre care se numara Nightlosers si Directia 5.

Petreceri de Revelion la Hotel Vega din Mamaia alaturi de Vega Band, Nightlosers si Directia 5

Petreceri de Revelion la Hotel Vega din Mamaia alaturi de Vega Band, Nightlosers si Directia 5

     O retrospectiva a petrecerilor de Revelion, organizate de la deschiderea hotelului Vega din Mamaia pana in prezent, ne poarta printre tematici, chiar epoci diferite, cum ar fi fascinanta decada a anilor '30, momentele glamour inegalabile ale anilor ‘80 sau lumea atemporala a iubitorilor de muzica si cinema care adora un moment de Oscar. In acelasi timp, acest palmares ridica stacheta de la an la an pentru hotelul de 5 stele de la malul Marii Negre, iar pentru Revelionul 2014, nume importante din lumea artistica se alatura conceptului propus de Hotel Vega, un pachet complet de servicii, in care elementele de entertainment prezinta atractia principala pentru oaspetii hotelului.

     Oferta de cazare de Revelion la Hotel Vega cuprinde doua pachete de servicii a cate 2 sau 3 nopti de cazare, cu servicii incluse care asigura un sejur memorabil: cine festive si concerte live in serile de 30 & 31 Decembrie si 1 Ianuarie, dejun / brunch, sedinte de sauna si jacuzzi, precum si oferte speciale, pentru doamne si domni, la centrul Tulip Beauty & Spa Rituals

     Oaspetii hotelului Vega au ales sa petreaca la trecerea dintre ani alaturi de familie si prieteni, in compania muzicii live de calitate. O alta garantie a calitatii serviciilor hotelului de 5 stele o reprezinta calitatea meniurilor. Gratie echipei de maestri bucatari a hotelului Vega, un amestec culinar echilibrat de culturi gastronomice promite sa incante simturile invitatilor.

     Petrecerile din cadrul pachetelor de Revelion, accesibile si constantenilor, vor avea loc atat in Restaurantul Akolade, cat si in clubul Violet Lounge. Seara de 30 Decembrie deschide seria petrecerilor incepand cu ora 20:00, cu un program artistic asigurat de formatia indragita a hotelului, Vega Band

     Pe 31 Decembrie are loc cina festiva de Revelion in Restaurant Akolade, alaturi de Nightlosers, cunoscuti pentru muzica lor ce combina blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardelenesc. Incepand cu ora 20:30 se da startul celui mai vesel eveniment al anului, completat cu momente de dansuri traditionale, foc de artificii pe malul marii, colinde si obiceiuri de iarna. In aceeasi noapte, Vega Band da tonul distractiei in sky-bar-ul hotelului, Violet Lounge, intr-o petrecere mai intima, incepand cu ora 22:00.

     Poate supriza cea mai placuta este cina festiva de pe 1 Ianuarie, ocazie cu care oaspetii hotelului Vega se vor putea bucura, in prima zi a anului 2014, de un concert al formatiei Directia 5

     Cu servicii de calitate si oferte concepute pentru satisfacerea celor mai pretentioase gusturi, echipa hotelului Vega spera sa aduca oaspetilor sai bucurie si momente placute pentru un inceput de an optimist.