Renumitul brand de imbracaminte Paul & Shark in premiera pe litoral la Hotel Vega

Mamaia - 7 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Turism

Inspirata de lumea sofisticata a yachting-ului, compania Dama S.p.a, care a luat nastere in anii '20, a lansat 50 ani mai tarziu brand-ul Paul & Shark care avea sa devina un punct de referinta in intreaga lume pentru imbracamintea sport, depasind ulterior granitele sportului care a inspirat aparitia sa.

PAUL & SHARK - An Italian story

PAUL & SHARK - An Italian story

Hotel Vega din Mamaia si-a propus inca de la deschidere sa aduca pe litoral servicii exclusiviste si sa intreaca asteptarile turistului care alege Mamaia ca destinatie de vacanta.

Printre investitiile de lux ale hotelului se numara eleganta goeleta Adornate, un velier perfect adaptat croazierelor scurte sau lungi in largul Marii Negre si petrecerilor corporate, automobilul de epoca Excalibur Roadster SS, care a fost detinut in trecut chiar de catre Printesa Grace de Monaco, preferat de obicei de cupluri in escapade romantice si nu in ultimul rand, brand-uri exclusiviste prin intermediul centrului de relaxare si infrumusetare, al restaurantului si barurilor din hotel, dar si al magazinului Vega Fashion & Art.

Intr-un parteneriat de succes, Vega reuseste sa aduca in exclusivitate cunoscutul brand Paul & Shark mai aproape atat de oaspetii sai din toata tara, aflati in vacanta, cat si de iubitorii de moda si yachting din Constanta.

Inspirata de lumea sofisticata a yachting-ului, compania Dama S.p.a, care a luat nastere in anii '20, a lansat 50 ani mai tarziu brand-ul Paul & Shark, care avea sa devina un punct de referinta in intreaga lume pentru imbracamintea sportiva, depasind ulterior granitele sportului care a inspirat aparitia sa, dezvoltandu-se prin articole specifice pentru schi, polo sau golf, dar si prin articole de imbracaminte din afara ariei sportive.

Paul & Shark este astazi un brand de lux complet, cu colectii pentru barbati, femei si copii, precum si o linie separata de accesorii. Magazinul Vega Fashion & Art, situat la parterul hotelului Vega este deschis pe toata perioada anului si incepand cu luna iunie va expune cele mai noi colectii pentru pasionatii de spiritul si moda Paul & Shark.