Firmele isi lichideaza stocurile de marfa pe Lichidaritotale.ro

Piatra Neamt - 4 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

In contextul actual al crizei economice producatorii si retailerii cauta solutii pentru a scapa cat mai repede de stocurile de marfa detinute, stocuri care inseamna bani blocati, spatiu ocupat si cheltuieli de depozitare. Si cum cea mai buna modalitate de a scapa de stocuri este prin organizarea de promotii, in ultimul timp ofertele speciale ale magazinelor se tin lant. Pentru a evita timpul pierdut si bataia de cap pe care goana dupa promotii o presupune, a aparut un site care isi propune sa gazduiasca toate lichidarile de stocuri ale companiilor, Lichidaritotale.ro

Firmele isi lichideaza stocurile de marfa pe Lichidaritotale.ro

Lichidaritotale.ro este un sistem pe baza de licitatie care aduna la un loc toata marfa la pret redus oferita de magazine. Pe acest site companiile vin si isi expun produsele la promotie, clientii intra si liciteaza pentru aceste produse, iar cel mai bun pret castiga. Este o piata in care cumparatorii dicteaza pretul, iar comerciantii se supun. Orice produs este cu minim 10% mai ieftin decat in magazine (regula casei, aplicata comerciantilor), iar sistemul de plata-primire bunuri folosit exclude orice risc de frauda (mai multe detalii pe site)

Pe lichidaritotale.ro se poate gasi atat marfa noua, aflata in cutii sigilate, cat si marfa din categoriile Raft, Retur, Folosit, Reconditionat, Defect major, Defect minor, Piese de schimb.

Pentru fiecare produs este impusa o descriere pe larg a caracteristicilor acestuia, a eventualelor defecte si a motivelor pentru care produsul este la promotie, astfel incat utilizatorul sa stie ce cumpara, in ce stare se afla bunurile si in ce conditii se acorda garantiile. De asemenea, pentru toate produsele care nu fac parte din categoria „Nou” sunt specificate toate caracteristicile care va pot interesa in calitate de cumparator (de exemplu numarul de ore de functionare pentru produsele de natura electronica). Echipa din spatele lichidaritotale.ro ofera suport complet, astfel incat procesul de cumparare sa se desfasoare in cele mai bune conditii

In acest moment, peste 90% dintre produsele de pe site-ul Lichidaritotale.ro fac parte din categoria „Nou”.

Pentru mai multe detalii, si pentru a vedea ce produse la promotie sunt expuse, va asteptam pe site-ul Lichidaritotale.ro

Despre S.C. Vegafan COM SRL

Despre Lichidaritotale.ro

Lichidaritotale.ro este administrat de firma S.C. Vegafan COM SRL, firma cu o experienta de 10 ani in domeniul comertului, atat electronic cat si traditional. Noi nu credem ca activitatea de comert presupune existenta unei delimitari intre invinsi si invingatori. Convingerea noastra este ca se poate crea un mediu de afaceri in care atat comerciantii cat si cumparatorii sa poata castiga, in urma relatiei dintre ei.

Gabriela Ghiuta
0740.999.238
office@lichidaritotale.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-vegafan-com-srl/firmele-isi-lichideaza-stocurile-de-marfa-pe-lichidaritotale-ro