Apartamentele Latine se bucura de increderea bancilor

Floresti - 11 septembrie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Florestiul rezidential este pe lista neagra a bancilor, fapt care genereaza impasul actual in care se gasesc multi dezvoltatori. In aceste conditii, obtinerea unui credit B.C.R. de catre dezvoltatorii Apartamentelor Latine este atat o garantie a finalizarii la timp a constructiilor, cat si o dovada de incredere din partea bancii finantatoare.

In contextul problematic al pietei rezidentiale din Floresti, Vasile Bulzan si Nicolae Coborzan, administratorii S.C. Vialin Invest, isi doresc ca oamenii sa afle ca exista si altfel de dezvoltatori in Floresti.

Constructiile lor, supranumite Apartamentele Latine, reprezinta locuinte cochete, dotate, printre altele, cu spatiu verde, canalizare functionala si parcari suficiente. Acestea sunt amplasate aproape de DN1 si de Polus si departe de halele de pasari. « Marele lor avantaj este ca nu iti dau dureri de cap odata ce te-ai mutat in ele.» precizeaza Vasile Bulzan.

Se pare ca reprezentantii B.C.R.-Erste au fost convinsi de oferta S.C. Vialin Invest si au decis sa ii acorde un credit in valoare de 1,5 milioane euro, cu care firma va sustine cashflow-ul lucrarilor pentru proiectul de pe strada Somesului. Prin urmare, Apartamentele Latine nu vor avea probleme cu respectarea termenelor de finalizare.

« Suntem mandri ca am obtinut acesti bani, mai ales in contextul actual, in care bancile acorda tot mai putine credite pentru finantarea dezvoltarilor rezidentiale mici, in special a celor din Floresti.”, declara dezvoltatorul florestean.

Conform viziunii acestuia, locuintele noi din Floresti ar trebui impartite in doua categorii, in functie de calitatea constructiilor, de amplasarea lor in teren si de zona in care sunt situate. « O mare parte din Florestiul rezidential inseamna fose septice, apartamente fara gaze, cu placi excesiv de subtiri intre etaje, amplasate in zone industriale si care nu respecta nici distantele obligatorii fata de vecinatati, nici termenele de predare. Apartamentele Latine sunt opusul. », subliniaza Vasile Bulzan.
-Sfarsit-

Despre S.C. Vialin Invest S.R.L.

Vialin Invest este dezvoltatorul Apartamentelor Latine din Floresti, acestea reprezentand proiecte rezidentiale deosebite prin calitate si amplasament fata de restul ofertei imobiliare a comunei.
S.C. Vialin Invest S.R.L.
Floresti, str. Prof. Ioan Rus, nr. 129
Violeta Bulzan
PR Manager
Tel./Fax : 0264-265195
Mobil : 0740-540851

office@apartamentelelatine.ro