SablamTOT.ro lanseaza o gama noua de servicii de sablare cu gheata carbonica

BUCURESTI - 9 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Industrie, Tehnologie, Retail

Live site

SablamTOT este partenerul ideal pentru cei care doresc sa inceapa curatenia de primavara incepand cu propria masina. Echipa SablamTOT se angajeaza sa indeparteze vopseaua veche de pe caroserie, prin sablare cu gheata carbonica. Este o metoda revolutionara cu rezultate spectaculoase. Sablarea cu gheata carbonica este la inceput de drum in Romania, dar este un segment ce promite sa se extinda! Urmariti filmarile demonstrative pe canalul youtube - "Sablare ROVENT".

sablare cu gheata carbonica

sablare cu gheata carbonica

Sablarea ca metoda de curatare este un segment ce capteaza o tot mai mare atentie in randul proprietarilor de masini, deoarece numarul pasionatilor de restaurarea masinilor de epoca sau a celor de sec. 21 este in crestere. Un design nou, o culoare noua este intotdeauna binevenita.

SablamTOT se remarca in peisajul romanesc prin servicii de sablare de o calitate superioara. Intr-adevar au investit in echipamente si aparate de top pentru a obtine rezultatele de care se bucura in acest moment. Oferta serviciilor oferite  este poate cea mai complexa in domeniul serviciilor de sablare si curatenie industriala. Pe site-ul lor SablamTOT puteti gasi in detaliu portofoliul de clienti si catalogul serviciilor oferite:

-          Sablare cu gheata carbonica (sablare jante, oglinzi, caroserie si diferite componente auto)

-          Sablare cu bicarbonat de sodiu (sticla, masini si utilaje, sablare lemn)

-          Sablare cu nisip (restaurari monumente istorice/obiecte de valoare/statui, etc)

-          Hidrosablare (spalarea cu jet de apa a diferitelor suprafete interne si externe)

-          Curatare cu abur uscat (o metoda ce curata si dezinfecteaza suprafetele fara solventi chimici)

In plus, ei vin cu 2 servicii noi, inexistente in Romania: curatare hote si curatare ghene de gunoi. Curata practic intreg sistemul de exhaustare incepand cu hota, sistemul de tubulaturi si ventilatorul din incinta diverselor localuri: restaurante, hoteluri, pizzerii, fast-food-uri, etc. Cat despre ghenele de gunoi din scarile de bloc, echipa lor promite sa curete tubulaturile in interior (topoganul care serveste la aruncarea gunoiului). Se pare ca reusesc. Sa ne imaginam scarile de bloc fara mirosuri, gandaci, sobolani ori alte “minunatii”.

Iti recomand sa consulti paginile dedicate galeriilor media pentru filme si poze din timpul lucrarilor, astfel incat sa vezi modul de sablare si rezultatele obtinute www.sablamtot.ro  Poti descarca brosura electronica pentru a o revedea, atunci cand te-ai hotarat sa renunti la vopseaua veche pentru una noua, daca rugina iti da batai de cap ori daca te-ai saturat de vopseaua de tip graffiti de pe  cladirea proprietate personala. SablamTOT poate fi partenerul de care ai nevoie si nu stiai!