SalStil.ro Piese Auto Online

Baia Mare - 12 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Internet

Sal Stil Piese auto Baia Mare cu o traditie si experienta de peste 25 de ani in comercializarea de piese auto vine cu o noutate clientilor din Romania si din 2020 a intrat si in piata online. Salstil.ro are solutia la toate problemele dumneavoastra auto.

Sal Stil Piese Auto

Industria de piese auto este intr-o continua expansiune si schimbare, in ultimi 10 ani sa ajuns la un nivel in care poti comercializa orice piesa auto din stoc propriu sau din depozitele firmelor de distributie partenere in mai putin de 2 ore. Acest lucru este in beneficiul clientului deoarece daca in timpul   unei raparatii intervin si situatii neprevazute achizitia piesei dorite se poate face pe loc in acesi zi.

Salstil.ro intra din 2020 si in piata online din Romania in special cu piese auto pentru dacia pe care le comercializeaza din stoc propriu cu livrare instant in magazinul din Baia Mare si in 24 de ore in tara pentru comenzile facute pana la ora 17:00.

Beneficiile de a cumpara piese auto online incepe cu preturile atractive si ofertele promotionale . Un sofer de autoturism poate astfel sa gaseasca piese auto cu pana la 60% mai reduse fata de aceleasi piese gasite in magazine fizice sau alte magzine online de piese auto.

Clienti au facut ca orientarea catre online sa cunoasca in momentul de fata un trend ascendent, iar vanzarea de piese auto nu face exceptie.

Achizitia de piese auto originale de pe salstil.ro prezinta numeroase avantaje pentru proprietarii de autoturisme cum ar fi:

-piese livrate din stoc propriu;

-piese originale cu garantie;

-piese verificate dupa serie sasiu;

-consiliere clienti.

Oferta completa de piese auto de la salstil.ro  incepand de la  intretinere auto  stergatoare, sistem de franare,directie, jante, anvelope, elemente de caroserie, precum si piese cu functionare interna piese de motor, kit-uri de transmisie sau kit distributie, filtre, uleiuri si altele – toate de la producatori de renume.

Tot in cadrul site-ului salstil.ro vine si cu o pagine speciala "cerere oferta" pentru clientii care nu au timp sa isi caute singuri piesele dorite, trebuie dor completat formularul si se obtine oferta completa verificata dupa serie sasiu.

Despre SAL STIL

Infiintat in 1995, Salstil SRL este un important magazin online de piese auto originale si aftermarket din Baia Mare, comercializam articole incepand de la accesorii auto si produse de intretinere pana la componente importante precum kit distributie, ambreaje,senzori,componente pentru directie si caroserie etc, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. Scopul nostru este punem la dispozitia clientilor doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret/calitate de pe piata romaneasca.

Taguri: piese autosal stil
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sal-stil/salstil-ro-piese-auto-online