S-a lansat noul Cosmopolitan.ro!

BUCURESTI - 11 martie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Site-ul www.cosmopolitan.ro a fost relansat intr-o formula individuala si complet noua din punct de vedere tehnic si editorial. Versiunea actuala marcheaza un pas important pentru evolutia online a brandului, facand trecerea de la nivelul de simplu punct de prezenta al revistei, integrat in portalul generalist www.femeia.ro, la cel de extensie online a brandului.

S-a lansat noul Cosmopolitan.ro!

Noul site are un design proaspat si atractiv, structura editoriala complexa si urmeaza sa fie completat cu o interfata interactiva sustinuta prin video, bloguri specifice – beauty, fashion, sex – galerii foto si concursuri care mizeaza in special pe implicarea utilizatorilor si pe continutul generat de acestia.
Informatia editoriala este actualizata permanent, frecventa fiind zilnica pentru horoscop, stiri mondene, Cosmo-ponturi sau noutati de beauty&fashion si saptamanala pentru materiale editoriale mai ample despre viata de cuplu, sexualitate, sanatate, cariera, pictoriale sau quizuri.
Cosmopolitan.ro se adreseaza unui segment de varsta cuprins intre 18-25 de ani, vizand tinerele cu viata sociala foarte activa, receptive la nou, interesate de cultivarea gusturilor in materie de fashion si beauty si preocupate de mentinerea unei vieti personale armonioase, atat in ce priveste santatea si ingrijirea cat si in privinta vietii de cuplu sau a dezvoltarii profesionale.
Cosmopolitan.ro isi propune sa devina un site de referinta pentru publicul feminin avand ca obiectiv ascensiunea si stabilirea intre primele 10 publicatii online de profil. « declara Adina Vasilescu, New Media Publisher la Sanoma Hearst Romania.

Despre Sanoma Hearst

Despre www.cosmopolitan.ro

Site-ul este un proiect online dezvoltat de divizia New Media a Sanoma Hearst Romania SRL. Este implementat pe platforma de management al continutului Avandor si a fost conceput si realizat impreuna cu agentia Green Pixel.

Grupul SHR mai detine in portofoliul online urmatoarele site-uri: www.femeia.ro, www.miresici.ro, www.mami.ro, www.parinti.com, www.newsreport.ro, www.fhm.ro, www.natgeo.ro, www.revistafemeia.ro, www.casa-gradina.ro, www.startpage.ro iar in portofoliul offline revistele: Cosmopolitan, FHM, National Geographic, Esquire, Harper’s Bazaar, Story, Beau Monde, Mami, Casa si Gardina, Femeia., Femeia de azi.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la tel: 031-2258700 sau 0729168486.

Adina Vasilescu
New Media Publisher
SANOMA HEARST ROMANIA SRL
www.sanomahearst.ro