SI NE-AM DISTRAT IN STIL FHM IN SECOND LIFE!

BUCURESTI - 25 aprilie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

FHM este prima revista din lume care a organizat o petrecere in SecondLife!

Peste 100 de persoane au participat la petrecerea FHM de aseara in lumea virtuala SecondLife. Evenimentul a avut ca pretext lansarea editiei virtuale FHM si a fost gazduit de avatarul Ilincai Vandici sub numele Ilinca Voom.

Petrecerea a avut loc pe data de 24 aprilie, in clubul Wildebeast (Satoo/117.228/4.37014), incepind cu ora 21 ora Romaniei. Evenimentul a fost afisat public in meniul search din SecondLife si in sectiunea Events de pe site-ul www.secondlife.com

La evenimentul FHM din Second Life de aseară au participat peste 100 de persoane. S-a dansat, s-a baut (decent) si s-au castigat mulţi lindeni (dolari secondlife-ieni). In plus, participantii s-au delectat cu o multime de momente interesante: fete la bara si multe concursuri haioase.

Ilinca Voom gazda petrecerii, la un moment dat s-a incalzit atat de tare incat a renuntat la parte din haine (a se citi “fusta”).

Asa cum se obisnuieste la fiecare eveniment monden cu staif, toti invitatii au primit un cadou la plecare: un exemplar gratuit FHM Special Second Life edition. In plus, cei mai activi dansatori au primit cate un tricou branduit FHM.

Deoarece petrecerea s-a bucurat de un real succes, FHM va organiza in viitor si alte petreceri in Second Life.

Despre Sanoma Hearst

FHM este citit lunar de barbati din 30 de tari ale lumii si este cea mai vanduta revista pentru barbati de pe piata romaneasca.
In fiecare luna FHM pregateste editoriale cu cele mai sexy vedete si cele mai frumoase prietene si studente care graviteaza in jurul nostru, aspecte extreme ale vietii, noutati de pe piata interesante pentru barbati (masini, gadgeturi, filme), moda, topuri si recomandari mondene.
FHM este editat de Sanoma Hearst Romania, un grup editorial infiintat in 1999 care publica si lunarele Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, FEMEIA., Mami, National Geographic Romania si saptamanalele Femeia de azi si Story.

Diana Doni
Marketing Manager
FHM
Sanoma Hearst Romania
85 Buzesti Street, Bucharest 1, Romania
Phone: +40 31 225 87 00
Fax: +40 31 225 87 15
www.sanomahearst.ro


ddoni@sanomahearst.ro