SARTO made to measure, croitorul membrilor juriului din finala Top Chef

BUCURESTI - 4 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, este croitorul membrilor juriului Top Chef.
SARTO made to measure i-a îmbrăcat pe cei trei membri ai juriului în cadrul emisiunii finale Top Chef, difuzată de postul Antena 1, care a fost televizată în data de 2.02.2013, de la ora 22: 30.

SARTO made to measure, croitorul membrilor juriului din finala Top Chef

                                                                                                                                                                                                                                             SARTO made to measure, croitorul membrilor juriului

din finala Top Chef

 

    SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, este croitorul membrilor juriului Top Chef. SARTO made to measure i-a îmbrăcat pe cei trei membri ai juriului în cadrul emisiunii finale Top Chef, difuzată de postul Antena 1, care a fost televizată în data de 2.02.2013, de la ora 22:30.

 

            București, 04.02.2013: SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, a gândit și a conceput ținutele lui Nicolai Tand, Joseph Hadad și Tudor Constantinescu, membrii juriului care au decis, sâmbată, 2 februarie 2013, care dintre cei trei concureți ajunși în finală a devenit Top Chef. Ținutele formale alese pentru cei trei membri ai juriului sunt astfel cadrate încât să demonstreze faptul că mâncarea, hainele și bunul gust pot fi duse până la nivelul de artă.

    Pentru chef Joseph Hadad, consilierii SARTO au ales un costum din lână și mătase, cu revere ascuțite, cămașă cu guler rândunică și papion negru. Nu a fost uitată batista de buzunar, care poate fi uneori sarea și piperul unei ținute.
    Pentru chef Nicolai Tand, consilierii SARTO au ales mătase și lână în compoziția țesăturii costumului, gulerul șal, papion și batistă de buzunar asortate, vișinii.
    Pentru chef Tudor Constantinescu, țesătura costumului este din lână, cu papion bleumarin și o batistă de buzunar care îmbină cele două nuanțe: albul cămășii și bleumarinul.

 

Despre SARTO made to measure

Un economist şi un jurnalist, Alex Moise și Alex Drăgan, cei doi fondatori ai brandului SARTO made to measure au acumulat experienţă în consilierea vestimentară masculină, atât din pasiune şi studiu propriu, cât şi din stagiile de pregătire efectuate în Italia la renumite case de creaţie vestimentară. SARTO propune un stil de viață, prin accentul pus pe consilierul personal și pe atitudinea care face diferența dintre un bărbat și un gentleman.  

             

         

*SARTO este primul concept-boutique masculin din România, care integrează un serviciu profesionist de consiliere vestimentară cu stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură.

Pentru detalii suplimentare despre colecţia si serviciile SARTO, accesaţi link-ul următor: www.sarto.ro.

 

 

Alex Drăgan

0752 207 206

Strada Nicolae G. Caramfil, 22                                              

alex.dragan@sarto.ro

 

                                                                                                                                                                       

 

 

Despre Sarto Made to measure