SAS Forum România. Mai mult decât BI.

BUCURESTI - 3 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

6 noiembrie 2008 – Hotel Novotel, Sala Paris - SAS Institute GmbH România vă invită la cea de-a doua ediţie a evenimentului SAS Forum România. În cadrul acestei ediţii ne propunem să ajutăm organizaţiile să devină „verzi” într-un mod inteligent şi să adopte cu succes strategia celor 3 „P” – People, Planet, Profit. SAS Forum România este organizat cu scopul de a reuni toţi clienţii şi partenerii SAS România în cadrul unui „Knowledge City. Green City. SAS City”, în care vom discuta şi analiza toate beneficiile pe care SAS le-a adus sau le poate aduce companiei dumneavoastră.

Dacă folosiţi deja soluţiile SAS, atunci veţi fi incântaţi de acest eveniment.

În caz că sunteţi interesaţi de soluţiile SAS, numai în cadrul SAS Forum România 2008 veţi găsi răspunsul la toate întrebările dumneavoastră legate de ceea ce vă putem oferi.

Nu pierdeţi ocazia de a-i întâlni şi cunoaşte pe experţii SAS din diverse domenii:

-Jeff Stander - Solution Architect, SAS Global Technology Practice;
-Jeroen Dijkxhoorn - Business Development Manager, SAS Global Technology Practice;
-Udo Sglavo - Solution Arhitect, SAS Global Technology Practice;
-David Williams - Product Manager, Marketing Automation, SAS Customer Intelligence Practice;
-Sorin Anghel - Senior Business Consultant Risk Management, SAS Risk Intelligence Practice;
-Roberto Auriemma, Global Business Application Manager, HCI, Performance Management Global Practice;
-Keve Müller, Country Director, FINALYSE BUDAPEST Kft.;
-Daniel Sparing, Consultant, FINALYSE BUDAPEST Kft.;

SAS Forum România vă oferă mai mult decât o privire de ansamblu asupra BI-ului mondial. Noi vă vom ajuta să depăşiţi generalizările inutile şi să intraţi doar în acele detalii care prezintă interes pentru dumneavoastră. Astfel, aveţi posibilitatea ca timp de două ore, să alegeţi între una dintre cele trei sesiuni care se vor desfăşura în paralel în cadrul Forumului:

-David Williams, Product Manager, Marketing Automation, SAS Customer Intelligence Practice, vă va vorbi despre Customer Intelligence din perspectiva utilizării optime a tehnicilor de marketing şi de management în compania dvs.;
-Sesiunea de Risk Intelligence vă va prezenta, pe lângă poveştile de succes ale utilizatorilor SAS, metode concrete de Credit şi Operational Risk Management explicate de Sorin Anghel, Senior Business Consultant Risk Management, SAS Risk Intelligence Practice;
-Udo Sglavo, Solution Arhitect, SAS Global Technology Practice şi Jeff Stander, Solution Architect, SAS Global Technology Practice, vor aborda în cadul sesiunii de Data Intelligence teme precum Data Integration şi SAS® Analytics.

SAS Forum România vă invită să daţi uitării orice nelămurire legată de BI; experţii noştri vă vor sta la dispoziţie, aşteptând cu interes întrebările dvs., ajutându-vă astfel să alegeţi întotdeauna calea cea mai bună către succes.

Mai mult decât atât, la sfârşitul evenimentului vă aşteptăm la tombola SAS unde puteţi câstiga numeroase cărţi de specialitate, locuri la cursurile noastre atât în ţară, cât şi în străinătate, cât şi alte premii-surpriză.

Dacă aveţi nevoie ca cineva să vegheze permanent la succesul companiei dvs., atunci SAS este soluţia potrivită. SAS Forum vă va demonstra acest lucru.

Despre SAS Institute GmbH Romania

SAS Institute este o companie americană internaţională care activează de 32 de ani pe piaţa de software analitic. SAS Institute este cea mai mare companie privată de software din lume. În prezent un număr de peste 35 000 de companii din 190 de ţări dispun de serviciile pe care le oferă.

Înfiinţată în 1976, în Cary, North Carolina, S.U.A., compania este specializată în soluţii software care oferă un important suport de decizie managerilor de astăzi, prin transformarea datelor structurate şi nestructurate, existente într-o întreprindere, în informaţii concrete, utile, valoroase.

Compania SAS Institute realizează 95% din cifra de afaceri prin vânzarea de licenţe de software. Ceilalţi 5% provin din servicii de consultanţă, pregătire si certificare. Pentru a-şi completa oferta de produse si soluţii, SAS Institute şi-a creat de-a lungul timpului o reţea foarte mare de parteneri de afaceri. Partenerii SAS oferă consultanţă, implementează şi dezvoltă soluţii tehnice care au la bază aplicaţiile SAS.

SAS Institute GmbH România
str. Lisabona nr. 3, sector 1, Bucureşti,
telefon: 021 231 91 16/17
fax: 021 231 91 29