sasesti    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sasesti

 • sasesti. Amenajarea de pensiuni turistice în clădiri vernaculare

  sasesti

  Altina, Sibiu - 1 November 2013

  Comunicat de Asociatia Monumentum

  Asociaţia Monumentum organizează în cadrul proiectului VIVA EASTPART - Valorificarea patrimoniului şi îmbunătăţirea capacităţii de management a centrelor istorice mici în zona Parteneriatului Estic, implementat de către Asociația ATU un ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: turism , transilvania , viscri , sasesti

  Vezi toate comunicatele de presa despre sasesti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sasesti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sasesti. Informatiile despre sasesti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sasesti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sasesti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.