Solutie pentru dilema fumator-nefumator in baruri si restaurante

BUCURESTI - 7 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Incepind cu 1 ianuarie 2009, reglementarile europene privind fumatul in spatiile publice ii pun pe proprietarii romani de restaurante, baruri si cafenele in fata unei noi provocari: Cum pot sa isi pastreze clientii multumiti, fie ei fumatori ori nefumatori, fara sa plateasca amenzi? Solutia proprietarilor de restaurante din tarile vest-europene in cazul dilemei fumator-nefumator se poate aplica si in Romania. In tari precum Franta, Germania, Anglia sau Italia, la intrarea in restaurante exista scaune si mese amplasate in exterior ca un fel de terase care sunt dotate cu sisteme de incalzire pentru iarna-toamna-primavara, sisteme prezentate pe www.incalzitoareterase.ro.

Solutie pentru dilema fumator-nefumator in baruri si restaurante

Ideea este inedita si eficienta. Fumatorii stau in aer liber sub un incalzitor de terasa, isi beau cafeaua si savureaza tigara. In felul acesta nu se fumeaza in local, nefumatorii nu sunt deranjati de fumul de tigara, fumatorii isi savureaza tigara in aer liber insa la cadura unui incalzitor de terasa si toata lumea este multumita. Astfel proprietarii de restaurante, baruri si cafenele se pot adapta usor cu o mica investitie care oricum este inferioara amenzilor. E important sa opteze pentru produse de calitate, complete si adaptate conditiilor din Romania. De asemenea e bine sa acorde o importanta ridicata serviciilor legate de specificul produsului: perioada de garantie, interventii in garantie, consumabile.

Terasele restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor isi pot prelungi sezonul de functionare cu pana la 2 luni toamna- iarna si in acelasi timp pot fi deschise cu cel putin 2 luni mai devreme in sezon de primavara. Adica cel putin 4 luni pe an se poate utiliza terasa si evident proprietarii au castiguri materiale ca restaurant, hotel, cafenea care ofera un avantaj competitiv cert. Incalzitoarele pot fi utilizate lejer si pe timp de iarna, la temperaturi sub 0ºC.

Pentru informatii suplimentare ne gasiti in SHOWROOM Enders:

360 Multi-Solutions SRL
Reprezentanta marcii Enders in Romania
Bucuresti, Str. Acvila nr. 27-29, sector 5 (zona Hotel Marriott)
Tel.: 021 410 14 22
Fax: 021 410 14 43
Mobil: 0728 TERASA (837272)
www.campinggrill.ro / office@campinggrill.ro
www.incalzitoareterase.ro / office@incalzitoareterase.ro
www.enders.ro / office@enders.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-360-multi-solutions-srl/solutie-pentru-dilema-fumator-nefumator-in-baruri-si-restaurante