Video-conferinte HighDefinition la pret accesibil

BUCURESTI - 14 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

LifeSize, liderul mondial al comunicatiilor video HighDefinition, isi va lansa produsele si pe piata romaneasca intr-un eveniment ce va avea loc pe data de 16 aprilie, la JW Marriot Grand Hotel, Sala Braila.

Echipamentele LifeSize permit organizarea de video-conferinte intre diferite locatii, fiind utile in egala masura sectorului privat si public, indiferent de marimea organizatiei. Produsele video oferite de compania americana sunt usor de instalat si de folosit, iar pretul este foarte accesibil.

Tehnologia HighDefinition, cu o rezolutie de 9 ori mai buna decat a sistemele anterioare, ofera o experienta inedita, similara comunicarii fata in fata datorita imaginii fluide si constante pe care o pune la dispozitie.

Partenerul oficial LifeSize Communication in Romania este ABN Systems International, o companie cu capital integral romanesc, care activeaza pe piata locala de telecomunicatii incepand cu anul 2002. Firma este implicata atat in importul si distributia de echipamente de telecomunicatii, cat si in furnizarea de solutii integrate catre companiile locale.

Despre ABN Systems

Aceasta companie este unicul reprezentant autorizat in Romania al companiilor Plantronics B.V., GN Netcom AS, Polycom, Maxcom, Lifesize, Konftel, Manhattan si Intellinet.

In cazul in care doriti sa participati la lansarea Lifesize va rugam accesati linkul www.lifesize.ro, unde va puteti inscrie, urmand a fi contactati pentru a vi se da toate detaliile despre eveniment.

Despre SC ABN SYSTEM INTERNATIONAL SRL

Va multumim!

Purcarea Ionel
Webmaster