www.heima.ro - aici sunt toate

BUCURESTI - 25 martie 2010

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

S-a lansat platforma web dedicata publicarii, promovarii si monitorizarii anunturilor de licitatii publice pentru bunurile executate silit de catre banci si institutii financiare.

www.heima.ro isi propune sa devina site-ul de referinta pentru publicarea anunturilor de licitatii si se adreseaza atat bancilor, institutiilor financiare non-bancare, caselor de insolventa cat si celor interesati sa achizitioneze astfel de bunuri.
Prin aceasta solutie, in loc sa se afle pe baricade opuse, institutiile financiare si potentialii cumparatori ajung sa se intalneasca intr-un parteneriat firesc: creditorii reusesc sa lichideze bunurile reposedate in mod transparent, iar persoanele interesate sa cumpere au acces la informatia care le permite sa isi exercite optiunea in timp util.
Toti cei interesati sunt invitati sa acceseze www.heima.ro pentru a gasi detalii privind bunurile mobile si imobile, data si locul licitatiilor, persoanele de contact precum si informatii legate de participarea la astfel de licitatii.
Accesul la functionalitatile site-ului se face pe baza unui cont de utilizator (este necesara doar o adresa de e-mail valida). Odata autentificati in aplicatie, utilizatorii au la dispozitie posibilitatea de a cauta in anunturi dupa mai multe criterii, isi pot seta agenti de cautare si au posibilitatea de a salva anunturile favorite.

Despre SC Actes TSM SRL

www.heima.ro este proprietatea SC Actes TSM SRL si a fost gandita si dezvoltata ca sa fie un instrument util atat pentru institutiile financiare (prin punerea la dispozitie, in vederea publicarii anunturilor de licitatie, a unei platforme unitare, cu functionalitati diverse) cat si ca sa devina o optiune de luat in calcul in momentul unei noi achizitii (fie ca e vorba de o casa noua, o masina sau de mobilier pentru barul pe care doriti sa il deschideti).
Pentru mai multe detalii si informatii, vizitati site-ul www.heima.ro .
email: contact@actes.rosn@actes.ro