Targ de produse naturale si tradionale in Autovit - 05-06 februarie 2011

BUCURESTI - 4 februarie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Targul Autovit Bucuresti va invita sa veniti alaturi de noi pentru a va bucura de preparate gustoase, naturale si proaspete din judetele: Arges, Sibiu, Buzau, Harghita, Maramures, Dambovita

Targ de produse naturale si tradionale in Autovit - 05-06 februarie 2011
 Spune-mi ceea ce mananci si eu iti voi spune cine esti. 

B.Savarin

 05-06 Februarie 2011 -  TARG DE PRODUSE NATURALE SI  TRADITIONALE IN  AUTOVIT – STR VITAN BARZESTI

Targul Autovit va invita sa veniti alaturi de noi pentru a va bucura  de preparate gustoase,naturale si proaspete  din judetele: Arges, Sibiu, Buzau, Harghita, Maramures, Dambovita.

Targul este deschis in zilele de sambata si duminica intre orele 8.30 si 17.00.

Targul Autovit are ca prioritate crearea unei  relati stranse intre producatori si consumatori.

Intalnirile intre producatori si consumatori sunt foarte importante deoarece consumatorul poate comunica cu persoana care a produs hrana lor  si de a creea un fel de relatie si respect unul fata de altul.

In  targ   promovam  produse alimentare de calitate, atat pentru sanatatea consumatorilor cat  pentru cunoasterea si degustarea produsele.

Noutatea targului Autovit este ca vizitatorii targului au posibilitatea de a comanda  produse ce corespund necesitatilor si gustului fiecarui consumator.

Consumatorii vor constata ca acesti producatori sunt pasionati de munca lor, preparand produse dupa retete traditionale, fara aditivi, conservanti, arome artificiale sau culoare.

Producatorii din acest targ sunt obligati sa puna la dispozitia organizatorului provenienta produselor din fiecare etapa a  prelucrari  si distributie lor.

Pentru acesta saptamana in targul Autovit va asteptam cu  bucate din carne de porc, vita, oaie, capra miere, dulciuri unguresti si baclava produse de specialisti romani.

Judetul Arges este bine  reprezentat de producatori ca: Tanase Eugen, Tuca Mihaela  si  Stefan Gheorghe ce va imbie cu muschiulet afumat, costita afumata, pastrama de oaie, carnati de casa, din porc, vita si oaie, sunca de casa, toba, lebar, cascaval, cas afumat, branza de burduf.

Judetul Dambovita este reprezentat de un binecunoscut apicultor ce cu pasiune  va ofera consultanta de apiterapie.Ca produse va putem enumara: mierea de salcam, poliflora, tei, mana, propolis si tinctura de propolis, polen proaspat, laptisor de matca pur, fructe de padure in miere de salcam (catina, afine, mure, nuca), pastura.

Judetul Mures este reprezentat de binecunoscutul interpret  de muzica populara ce aduce vizitatorilor produse specifice zonei si o noutate constand in faptul ca ofera clientului ce cumpara alimente in valoare de 200 ron un bonus constand intr-o sticluta de palinca de Mures.

Judetul Sibiu este reprezentat de Racoveanu Ion ce va ademeneste cu renumita branza de Sibiu si afumaturi preparate dupa retetele bine pastrate de familia sa.

Producatorii din Bucuresti se pot mandrii cu cea mai buna baclava  ce aste preparata din faina de grau, amidon de porumb si miez de nuca ce se prajeste in ulei de palmier. Ca sortimente va ofera baclava cu visine si sirop natural, baclava cu nuca si ciocolata.

Va asteptam cu drag sa vizitati casutele si sa va lasati fermecati de aromele bucatariei romanesti.

 

Pentru informatii si comenzi va puteti adresa la numarul de telefon 0744123064

Despre SC ADALEX ARTCOM SRL

Adalex Artcom are ca obiect principal de activitate organizare de targuri si spectacole.