TARG DE PRODUSE NATURALE SI TRADITIONALE

IN AUTOVIT-VITAN BARZESTI

12-13 Februarie 2011 BUCURESTI

Targul este deschis sambata si duminica  intre orele 8.30-17.00

Targul de produse naturale si traditionale din Autovit-strada Vitan Barzesti ,este unul din cele mai importante targuri din Bucuresti ,ce atrage in jur de 30.000 de vizitatori in weekend devenind unul din cele mai populare targuri.

Daca sunteti iubitori de targuri  va invitam sa veniti alaturi de noi pentru a va bucura de preparate  gustoase, naturale si proaspete din judetele : Arges, Maramures ,Galati.

Acest targ promoveaza alimente de calitate ,ce corespund necesitatilor si gustului fiecarui consumator . Vizitatorii vor avea de ales  sau de degustat , dupa caz , bucate din carne de oaie, porc, rata, curcan, vanat, capra , paine,  produse apicole ,  miere, suc de mere , baclava, vin si tuica fiarta .

Judetul Galati prin  prin DRU AGRO SRL  va ademeneste cu  retete traditionale din perioada interbelica cum ar fi judetul Covarlui ,fosta  unitate administrativa a Regatului Romaniei,ce avea ca resedinta judetul Galati.Piept de curcan cu rozmarin si boabe de piper roz, piept de rata parisienne  cu portocale si coniac, carnati vanatoresti din cerb, mistret, costita fara os si sorici , muschi de vita copta jar,  muschiulet de capra impletit,curcan intreg copt la jar ,branza de Covarlui, crema de branza cu marar, cas de capra si  de oi ,cascaval de casa , cas afumat , urda proaspata,pastrama de oaie afumata , berbecut si piept de pui copt la jar ,ce pot fi gasite in casuta numarul 13 .

Judetul Maramures este reprezentat de binecunoscutul interpret de muzica populara ,IONUT SIDEU,  ce culege folclor din zona natala ,de la batranii satelor de pe Iza si Mara , din desfasurarea unor evenimente si obiceiuri zonale .Produsele  traditionale care va imbie sunt  : mezeluri,branzeturi,cozonaci si  pot fi gasite in casuta numarul 6.

Judetul Arges este bine reprezentat de Tanase Eugen, Tuca Mihaela ce va imbie cu muschiulet Argesean,costita afumata, pastrami de oaie, carnati de porc si  vita,oaie, sunca de casa, branza de burduf.Acestea  pot fi gasite in casutele  cu numerele 9,10,11,12.

Bucurestenii se pot mandri cu cea mai buna baclava ce  este preparata din faina de grau, amidon de porumb si miez de nuca, si   prajite  in ulei de palmier.Ca sortimente veti gasi baclava cu visine si sirop natural, baclava cu nuca si ciocolata.,ce pot fi gasite in casuta  numarul 5

Targul Vitan Barzesti este locul potrivit petrecerii unui weekend cu mancare traditionala, mici,carnati la gratar, vin , tuica fiarta si muzica

In curand vor avea loc  concerte festive, promotii de bere, vin  si alte surprize

Pentru informatii si comenzi va puteti adresa la numarul de telefon 0744-123.064

Despre SC ADALEX ARTCOM SRL

Adalex Artcom are ca obiect principal de activitate organizare targuri si spectacole.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-adalex-artcom-srl/targ-de-produse-naturale-si-traditionale