TARGUL DE PRODUSE NATURALE SI TRADITIONALE DIN 29-30 IANUARIE 2011 VA AVEA LOC IN AUTOVIT

BUCURESTI - 27 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Social

Targul de produse naturale si traditionale din 29-30 ianuarie 2011 va avea loc in AUTOVIT, cel mai mare targ din Romania.

TARGUL DE PRODUSE NATURALE SI TRADITIONALE DIN  29-30 IANUARIE 2011 VA AVEA LOC IN AUTOVIT
 "Sa pazim echilibrul Naturii; Sa dam cumpana vietii-napoi, Viitorul e-n mainile noastre Regasirea Naturii e-n noi"

Adrian Paunescu

In casutele din  lemn ce sunt amplasate la intrarea in targ veti  intalni producatori romani si maghiari, ce au pregatit pentru acest weekend  o gama foarte bogata de bucate specifice praznicelor : carnati, caltabosi, cozonaci, paine, lebar, costita, rulade, muschi si cotlet afumat, baclava, miere, dulciuri unguresti, turta dulce sunt o parte din bucatele ce va pot darui bucuria unei alimentatii naturale.

Cascavalul de Arges, Cascavalul de Sibiu, Branza de burduf, Casul,Telemeaua  si  Urda pot rivaliza cu cele mai fine marci  de branzeturi frantuzesti.

In curand veti  gasi in targul Autovit, uleiuri presate la rece, extravirgine, nerafinate chimic, cu rol important in alimentatie, pentru o dieta echilibrata si sanatoasa. Ulei de  Floarea Soarelui, Ulei de Dovleac, Ulei de Susan,  Ulei de porumb, Ulei de Nuca, sunt doar cateva din produsele ce fac parte din acest targ .

In targul AUTOVIT  preparatele  sunt verificate saptamanal  de Directia Sanitar Veterinara Bucuresti, care cu rigurozitate controleaza trasabilitatea produselor alimentare, a animalelor de la care se obtin produsele si a oricaror substante prevazute a fi incorporate in aceste alimente, pe toate etapele productiei, prelucrarii si distributiei .

Inceputul primaverii in AUTOVIT, se anunta unul foarte activ. Aici vor avea loc concerte si spectacole de anvergura.

Va asteptam cu drag sa vizitati casutele si sa va lasati fermecati de aromele bucatariei romanesti!

TARG AUTOVIT-STRADA VITAN BARZESTI -TELEFON 0744.123.064

Despre SC ADALEX ARTCOM SRL

Sc Adalex Artcom are ca activitate organizarea de targuri cu produse traditionale, precum si organizarea de spectacole in Bucuresti si in tara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-adalex-artcom-srl/targul-de-produse-naturale-si-traditionale-din-29-30-ianuarie-2011-va-avea-loc-in-autovit