Bucurie si un Iepuras doldora de cadouri din inima! Cadouri deosebite de Paste oferite de www.cadouri-din-inima.ro

Oradea - 31 martie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Iepurasul a fost harnic ,a vopsit ouale,a pregatit bucate alese si cadouri pentru toata familia cu multa bucurie si voie buna!

Bucurie  si un Iepuras doldora de cadouri din inima! Cadouri deosebite de Paste oferite de www.cadouri-din-inima.ro

Echipa Cadouri din Inima va asteapta cu o oferta bogata de Cadouri de Paste.Atractive si vesele aceste cadouri sunt bucuria ochiului si a sufletului in aceasta zi de sarbatoare.Oua pictate manual in culori vii si atragatoare,cosuri interesante ,platouri pentru oua si suporturi de lumanari vesele si decorative pentru masa de Paste. Iepurasul va aduce si alte sugestii de cadouri potrivite pentru aceasta zi speciala : un cadou din categoria Oferte Speciale este intr-adevar special pentru persoana careia doriti sa-i faceti un cadou deosebit, Cadourile Bijuterii intr-o formula noua si eleganta,Cadouri Romantice pentru cei care doresc sa-si arate dragostea nemarginita!

Toate aceste cadouri sunt doar la un click distanta: www.cadouri-din-inima.ro

Daruind un cadou din inima vei fi rasplatit cu iubire!

Sa aveti o sarbatoare frumoasa cu sufletul curat si inima voioasa!

Despre SC AGRICOMIMPEX SRL

Cadouri din Inima
Oradea
Tel.0359.450.777