GLAM Magazine vine in Craiova!

Craiova - 10 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Craiova, 9 noiembrie 2009 - GLAM, revista de lifestyle cu atitudine care acum o luna se lansa in judetul Sibiu cu mare succes, se lanseaza pe 11 noiembrie 2009 in judetul Dolj. Publicatia contine articole despre personalitati autohtone si straine din business, cinema, televiziune, moda, muzica si sport, articole de beauty&health, culturale, home art & deco, night life, delicii culinare si multe altele.

GLAM Magazine vine in Craiova!

Primul numar al revistei GLAM Magazine din judetul Dolj incepe cu articole precum cel despre Catalin Botezatu, Fevronia Ion si povestea sa de succes in arbitraj, DJ Rosario Internullo, Ilie Nastase, cetatean de onoare al Craiovei, Tunning, auto-style cu atitudine sau ultimele tendinte in hair-style de la salonul International de la Londra.

Publicul tinta al GLAM este format din femei si barbati cu varste intre 20-45 ani, cu resedinta in mediul urban si rural, cu venituri medii sau peste medie, studii liceale si universitare. Cititorii revistei sunt interesati de evenimentele de actualitate, celebritati, ultimele tendinte in moda dar si beauty, cultura sau viata de noapte, si vor sa se inspire pentru a ingloba ultimele trenduri in stilul lor de viata. Revista prezinta si ofertele colaboratorilor din domeniul cluburilor, restaurantelor, reprezentantelor auto si chiar magazine de tot felul, care doresc sa-si promoveze oferta actualizata.

Cititorii nostri sunt persoane optimiste si active, atrase de partea frumoasa a vietii, bine informate in domeniul artelor, culturii dar si a business-ului.

Campania de promovare a revistei se va desfasura in judetul Dolj si nu numai, pe print, radio, outdoor si Internet.

GLAM Magazine este publicata lunar, intr-un tiraj de 8.000 de exemplare, fiind distribuita gratuit in locatii cheie din judetul Dolj.

Despre SC Alanda-Tour SRL

Cristina Antonescu
Director General GLAM Magazine
cristina.antonescu@live.com