CadouriDeTop.ro organizeaza Black Friday

Oradea - 11 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Banci / Asigurari, Industrie, Retail, Internet

Live site

Magazinul online de cadouri CadouriDeTop.ro va organiza propria campanie de Black Friday. Am numit-o – Cadouri Black Friday. Numeroase cadouri vor fi disponibile la reduceri semnificative. Reducerile vor varia intre 25% si 70% in functie de tipul produselor.

cadouri de top

CadouriDeTop.ro participa la Black Friday cu oferte imbatabile. Numeroase cadouri vor fi disponibile la reduceri semnificative. Reducerile vor varia intre 25% si 70% in functie de tipul produselor. Au fost realizate stocuri cuprinse intre zeci si chiar sute de bucati/reper de produs. Campania Cadouri Black Friday se va desfasura timp de 3 zile in perioada: 29 Noiembrie – 01 Decembrie ( VINERI de la ora 00.00 + SAMBATA + DUMINICA pana la ora 24.00 ).

Silviu Huplea - Alexer Srl

CadouriDeTop.ro participa la Black Friday cu oferte imbatabile.

Campania Cadouri Black Friday se va desfasura timp de 3 zile in perioada: 29 Noiembrie – 01 Decembrie ( VINERI de la ora 00.00 + SAMBATA + DUMINICA pana la ora 24.00 ).

Black Friday, ziua celor mai mari reduceri din intreaga lume, este mai aproape decat ti-ai imaginat. Astfel mai este putin si poti sa-ti achizitionezi cu un buget minim tot ce iti doresti. Aceasta sarbatoare comerciala vine ca un indemn la a alege cat mai multe cadouri pentru cei dragi, avand in vedere ca luna cadourilor este la un gand distanta. Stim ca in aceasta perioada vei vedea scris peste tot ”Reducere” si va fi destul de greu sa alegi cadouri potrivite pentru toti ce-i dragi, fara sa cazi in mirajul unor cumparaturi fara rost. Astfel noi, cei care stim sa iti oferim cadourile potrivite pentru cei dragi, venim cu propria campanie de Black Friday, denumica generic Cadouri Black Friday.

Intr-un tinut al cadourilor de calitate, ce imbina originalitatea cu rafinamentul si bunul gust, vei putea gasi reduceri substantiale la toate produsele. Asa ca vei realiza ca placerea oferirii cadourilor pentru toti cei dragi reprezinta o actiune ce-ti incalzeste sufletul si nu-ti goleste buzunarul.

Pentru sufletul tau pereche, pentru copii si parintii tai, pentru prieteni si colegi sau pentru seful amabil alege cadourile potrivite si profita de oportunitatea oferita de Black Friday. Ah, si nu uita si de tine, care meriti din cand in cand sa iti faci cate o bucurie care sa-ti incalzeasca sufletul.

Odata cu aparitia primei flori de gheata la fereastra, odata cu primul fulg de nea ce ti se topeste-n palma, se naste-n mintea ta magia sarbatorilor de iarna care te invita sa fii mai bun, mai iertator si mai darnic.Uneori lipsa unor resurse materiale ne impiedica sa indraznim sa oferim. Astfel putem considera ziua de Black Friday un prilej de a indranzi sa ne implinim noua si celor dragi micile dorinte ce uneori ne satisfac simturile, mintea si sufletul.

Cauti ceva original, elegant, cu un design unic si-n acelasi timp util, care sa se muleze pe dorintele celor din jur? Vrei sa fii si tu un adevarat Mos Craciun pentru cei dragi tie? Atunci intocmeste-ti rapid lista de cumparaturi si in ziua de Black Friday din comoditatea propriului fotoliu profita de cele mai mari reduceri la cele mai apreciate cadouri.

Placerea de a oferi o poate depasi in intensitate pe cea de a primi. Alege sa desenezi pe chipurile celor dragi zambete si sa imparti bucurii chiar si atunci cand obrajii iti sunt imbujorati iar nasul inghetat. Doar asa vei putea intelege si transmite mai departe magia anotimpului alb.

Black Friday a fost inventat si pentru tine, profita astfel de aceasta bine-venita oportunitate.

Te asteptam deci in magazinul nostru de cadouri cu ocazia campaniei Cadouri Black Friday pentru ati oferi cele mai frumoase si apreciate cadouri la preturi extraordinare.

Cadouri Black Friday - Spor la cumparaturi

Despre SC Alexer SRL

Alexer SRL este unic distribuitor pe piata din Romania a urmatoarelor branduri de renume european: CLICK CAR PRODUCTS, TRU VIRTU, THINKING GIFTS si CONTENTO. Alexer Srl este totodata dezvoltatorul magazinului online de cadouri personalizate si cadouri premium - www.CadouriDeTop.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-alexer-srl/cadouridetop-ro-organizeaza-black-friday