Franciza Ana Pan din Otopeni implineste doi ani!

BUCURESTI - 25 iunie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Maine, 26 iunie 2010, se implinesc doi ani de cand locuitorii orasului Otopeni gusta cu placere din produsele de patiserie, cofetarie si panificatie din magazinul in franciza Ana Pan, caci RETETA BUNULUI GUST i-a cucerit.

Franciza Ana Pan din Otopeni implineste doi ani!

Catalin Iancu, partenerul nostru, a amenajat un magazin modern din care puteti cumpara produsele Ana Pan, dar si un loc primitor unde puteti savura prajituri, delicioase sortimente de inghetata, parfait si cafea. Pe terasa magazinului sunteti intampinat de flori multicolore care te imbie sa te asezi pentru o clipa si sa incerci produse facute cu 'ca la mama acasa'.
Cu ocazia implinirii a doi ani de existenta a francizei Ana Pan din Otopeni uram colectivului din acest magazin cat mai multe realizari si vanzari bune!
Componenta a arborelui-simbol Ana Holding, Ana Pan este o ramura a acestuia si este organizata ca o societate pe actiuni cu capital integral privat si a fost infiintata in 1994. Domeniile sale de activitate sunt : fabricarea produselor de cofetarie, bombonerie, gelaterie, patiserie, panificatie si comercializarea acestora in reteua de 19 magazine proprii si cele 4 magazine in regim franciza deschise pana in prezent.

Cofetaria Ana Pan Otopeni
str. 23 August, nr. 2 , tel. 021 313 23 83

Despre SC ANA PAN SA

Componenta a arborelui-simbol Ana Holding, Ana Pan este o ramura a acestuia si este organizata ca o societate pe actiuni cu capital integral privat si a fost infiintata in 1994.Domeniile sale de activitate sunt : fabricarea produselor de cofetarie,bombonerie, gelaterie, patiserie, panificatie si comercializarea acestora in reteua de 19 magazine proprii si cele 4 magazine in regim franciza deschise pana in prezent.
Mariana Lepus
Director Franciza
021.233.22.36
mariana.lepus@anapan.ro