Antena 3 a lansat VideoNews.ro - televiziunea ta de pe net!

BUCURESTI - 16 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

VideoNews.ro este alternativa online a stirilor tv si nu numai, este portalul de stiri video ce functioneaza cu ajutorul jurnalismului cetatenesc.

VideoNews.ro indeamna comunitatea sa se implice activ, sa prezinte stiri nefiltrate si necosmetizate despre Romania reala. Pe VideoNews.ro utilizatorii sunt reporteri si comentatori. Orice persoana care are o stire, care a surprins un eveniment, o ilegalitate, un abuz, un fenomen meteo deosebit, un fapt de viata, poate incarca ceea ce considera relevant sub forma de fisiere video sau fotografii, folosind computerul sau telefonul mobil.

Membrii VideoNews.ro pot testa si urmari impactul stirilor pe care le-au urcat pe site verificand
traficul si comentariile pe care le genereaza, iar cea mai vizualizata stire va fi premiata saptamanal cu 400RON. Mai mult decat atat, cele mai interesante materiale ale utilizatorilor VideoNews.ro vor fi preluate si difuzate pe Antena 3.

Pe VideoNews.ro sunt disponibile informatii din categoriile: Romania, Social, Politica, Externe, Meteo, Sport, Monden, Fun, Comunitate, iar membrii site-ului pot adauga tag-uri, selecta fisierele favorite si isi pot face prieteni.

'VideoNews.ro – televiziunea ta de pe net” este cel mai recent proiect Antena 3.