Aronia – super fructul cu super puteri pentru sănătatea ta

Timisoara - 6 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Sucul de aronia poate să ridice calitatea vieții, iar bolile pot fi îndepărtate sau ținute sub control.

Suc Aronia 3L RO-ECO-018

Suc Aronia 3L RO-ECO-018

De șapte ani, la Charlottenburg, în județul Timiș, se dezvoltă, cu succes, o plantație ecologică de Aronia. Lipsa poluarii din aer sau din apa de aici este benefică pentru plante, care, astfel, se dezvoltă în voie, fără chimicale și fără alte ”ajutoare” care să sporească producția.

Pe 15 hectare, creștem un super – fruct ce oferă super beneficii organismului.  În fabrica proprie de lângă Timișoara, îl transformăm în suc, o băutură cu o mulțime de avantaje pentru sănătatea dumneavoastră

Presat la rece, 100% natural și ecologic, faimosul suc Aronia Charlottenburg este un boost-ul de energie și vitalitate. Nu facem rabat de la calitate și nu lucrăm cu jumătăți de măsură, iar acest lucru ne-a dus direct în topul preferințelor clienților noștri. Ne motivează pasiunea pentru o viață sanătoasă și dorința de a promova consumul de produse naturale.

Cutiile cu suc Aronia Charlottenburg nu au aditivi, conservanți, arome, coloranți, apă sau zahăr adăugat. Obținut prin presare la rece, sucul păstrează toate proprietățile antioxidante și tot conținutul de vitamine (A, B2, B6, B9, C, E, K). În plus, are un conținut ridicat de Zinc, Fier și Magneziu și alte minerale, precum și fibre. Practic, în pahar ai doar sănătate pură!

Studiile făcute de specialiști din toată lumea au arătat că fructele de Aronia conțin de 15 ori mai mulți antioxidanți decât afinele, merișoarele sau rodiile. Acești antioxidanți reduc riscul de apariție a cancerului de colon sau la sân. În plus, consumul regulat de suc întărește organismul care luptă cu această teribilă maladie. E foarte bine venit și în curele de detoxifiere, pentru că reușește să elimine radicalii liberi din sânge, piele, țesuturi și organe. Este un stimulant al funcțiilor digestive, datorită fibrelor și combate  balonarea, diareea și constipația.

Consumul de aronia crește activitatea neuronală, întărește legăturile, reduce stresul oxidativ din creier și, astfel, diminuează riscul de Alzheimer, demență sau alte probleme neurodegenerative. Este dovedit și faptul că îmbunătățește acuitatea vizuală și reglează tensiunea arterială, datorită conținutului ridicat de potasiu, care efect dilatator, deci este benefic pentru inimă, iar șansele de infarct miocardic scad considerabil.

Iar lista beneficiilor este lungă. Menționăm aici și despre efectul antibacterian, deoarece reușește să distrugă E.Coli și Stafilococul Auriu, dar și bacteriile care provoacă infecțiile urinare. Menține un echilibru al zahărului din sânge, deci este bun pentru diabetici, ajută la slăbit și la reglarea greutății.

Sucul de aronia poate fi ușor comandat din magazinul nostru online iar produsul ajunge la dumneavoastră, repede și în siguranță. În plus, cutia cu sănătate este disponibilă în toate magazinele DM - Drogerie Markt din România!

Sucul Aronia Charlottenburg este ambalat în sistem bag-in-box. Băutura este turnată într-o pungă specială, cu trei straturi de folie, prevăzută cu un robinet cu închidere ermetică. Grație acestei tehnologii, sucul natural proaspăt poate fi păstrat timp de minimum 12 luni. Această garanție de calitate este valabilă până la 30 de zile de la desigilare.

Așadar, într-o lume în care cele mai multe dintre alimentele pe care le consumăm sunt procesate și rafinate, iar nutrienții, din ce în ce mai puțini, e momentul să spuneți STOP! Vă invităm să testați super puterea sucului de Aronia, pentru ca dumneavoastră să deveniți un om super puternic!