Ghidul Furnizorilor pentru Hoteluri si Restaurante este online!

BUCURESTI - 10 iulie 2008

Comunicat tip General in Turism

Astazi dam startul celei mai mari baze de date cu furnizorii de produse si servicii destinate hotelurilor si restaurantelor din Romania.
Astazi IMPUNEM STANDARDE !
Va invitam sa consultati www.gfhr.ro pentru a afla cele mai noi produse si servicii adresate sectorului horeca romanesc.

Am lansat cea mai mare baza de date cu furnizori de produse si servicii destinate hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, barurilor, cafenelelor. Organizata ca suport online pentru Ghidul Furnizorilor pentru Hoteluri si Restaurante, produs editorial anual realizat de Art Advertising Co. in parteneriat cu Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, www.gfhr.ro va fi un reper important pentru locatiile turistice care doresc sa isi renoveze, modernizeze spatiile de cazare si alimentatie.

www.gfhr.ro se particularizeaza prin:
- targetarea foarte bine stabilita,
- functionalitate (baza de date este bine structurata, clara, usor de accesat),
- diversitate (acopera peste 90% din nevoile de achizitii ale spatiilor de cazare si alimentatie publica),
- bogatia informatiilor (orice hotel, restaurant, pensiune are posibilitatea sa realizeze o strangere de oferte pentru un produs / serviciu in timp record avand la dispozitie link-uri catre adrese de e-mail sau web, numere de telefon sau fax cu accesibilitate ridicata).

Acestea sunt numai cateva argumente in favoarea utilizarii www.gfhr.ro ca sursa de informare credibila si extrem de utila pentru locatiile turistice din Romania si nu numai.

Despre SC Art Advertising Co. SRL

Ghidul Furnizorilor H&R este nume de referinţă ca platformă de publicitate în industria hotelieră şi de restauraţie. Referinţe: Bilancia Exim, Daas, Simal Exim, Aldis, Karenowa România, Madex International, Danfoss Romania, Kuma Romania.
Art Advertising Co.
art@artadvertisingco.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-art-advertising-co-srl/ghidul-furnizorilor-pentru-hoteluri-si-restaurante-este-online