Coaching pentru performanta la Shades - beauty lounge

BUCURESTI - 7 octombrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Incepand cu luna octombrie, Shades - beauty lounge a introdus un nou serviciu in portofoliul existent: coaching personal si profesional.

Coaching pentru performanta la Shades - beauty lounge

Acest serviciu este oferit in colaborare cu Ludmila Marin, performance coach, care a urmat cursuri de specializare in cadrul scolii Noble Manhattan Coaching din Marea Britanie. “Am ales sa fiu alaturi de femei in dezvoltarea lor profesionala si personala pentru a le ajuta sa-si cultive potentialul astfel incat sa maximizeze rolul lor in cadrul oricarui tip de relatie, fie ea profesionala, sociala, sentimentala sau parentala. O femeie ferma, eleganta, orientata care se cunoaste si are incredere in ea, nu va fi controlata de reactii si emotii, ci va utiliza reactiile si emotiile proprii doar in avantajul ei.” - declara Ludmila Marin - performance coach.
Despre coaching
Coachingul nu trebuie confundat cu terapia sau consilierea. Conform definitiei oferite de Noble Manhattan Coaching, coaching-ul presupune dezvoltarea unei relatii speciale intre client si coach (antrenor personal) care nu se orienteaza spre probleme din trecut asa cum se intampla in terapie ci mai degraba planifica viitorul. Este vorba despre o abordare holistica ce-si propune sa elimine toate aspectele care il impiedica pe client sa aiba o viata implinita, plina de succes si lipsita de stres. Astfel, coaching-ul asigura un program de sprijin complet personalizat, bazat pe principiile confidentialitatii si impartialismului si care permite clientului sa atinga teluri pe care nu le-ar fi putut atinge singur.
Un coach are rolul de a-l ghida pe client in identificarea propriului potential, stabilirea obiectivelor si crearea unei viziuni clare asupra viitorului fara ca acesta sa se lasa influentat de cei din jur, de propriile emotii sau evenimente.
De ce coaching?
“Am adaugat coaching-ul in oferta de servicii existente deoarece incercam sa fim alaturi de clientii nostri intr-o formula eficace in care frumusetea interioara si frumusetea exterioara sa se imbine perfect” motiveaza Adina Mocanasu, administrator Shades, introducerea acestui nou serviciu in cadrul beauty lounge-ului.
Un alt serviciu foarte apreciat de clientii beauty lounge-ului este cel de nutritie, serviciu oferit de medici specializati cu care salonul colaboreaza.

Despre SC Autrefois Salon SRL (Shades - beauty lounge)

Despre Shades - beauty lounge pe scurt
Shades - beauty lounge este un concept nou pe piata de profil care isi propune sa ofere clientilor sai, pe langa o gama completa de servicii de infrumusetare, si o oferta diversificata de accesorii care sa completeze frumusetea exterioara. Astfel aici se pot gasi variante de cadouri pentru ocazii speciale constand in bijuterii, ceaiuri, produse dietetice, carti, albume muzicale si toate acestea intr-o zona in care magazinele de profil lipsesc.
Cristina Catea
PR & Responsabil marketing
0746250012; cristina.catea@shades.ro

Shades - beauty lounge
Bd. Al. I. Cuza nr. 5A, sect. 1, Bucuresti
021 310 91 97/98
office@shades.ro