Targ de covoare Perpetuum in parcarea CORA Cluj!

Cluj - Napoca - 12 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, HoReCa

Firma Perpetuum a deschis in data de 8 octombrie 2011 cel mai mare Targ de covoare din Cluj, in parcarea Hipermarketului CORA! Pe o suprafata de 600 mp sunt expuse peste 2.000 de modele de covoare la preturi de lichidare, cu reduceri de pana la 60%! Targul de covoare este deschis pana la data de 30 oct., zilnic intre orele 10 – 21.

“Ne-am propus prin organizarea acestui targ sa venim in intampinarea clientilor nostri prin prezentarea unei oferte complete de covoare pentru toate gusturile si toate buzunarele. Gasiti in cortul Targului de covoare Perpetuum o gama larga de covoare moderne, covoare clasice, covoare speciale din lana, covoare usor de intretinut din fir acrylic, covoare shaggy, minunate modele de covoare si covorase pentru copii, adica mii de covoare! In plus, am amenajat in cortul de covoare si un spatiu special in care prezentam celor interesati in reamenajarea caminului lor oferte promotionale la perdele, draperii, prosoape si cuverturi.” – ne-a declarat Dl. Dan Pitic, Director General al firmei Perpetuum.

Despre SC Ax Perpetuum Impex SRL

SEDIUL CENTRALCluj-Napoca, RomaniaStrada Branului nr. 53Tel/fax. 0264 595700

Taguri: targcovoarecovorperpetuum
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-ax-perpetuum-impex-srl/targ-de-covoare-perpetuum-in-parcarea-cora-cluj