BENVENUTI - PREZENTAREA COLECTIEI DE TOAMNA IARNA

Locul desfasurarii: BUCURESTI

Organizator: BENVENUTI

BENVENUTI - PREZENTAREA COLECTIEI DE TOAMNA IARNA

Cu ocazia deschiderii celui de-al treilea magazine din Bucuresti, BENVENUTI va invita la prezentarea colectiei de incaltaminte si marochinarie pentru sezonul de toamna iarna, eveniment care va avea loc, miercuri 25.10.2006, incepand cu ora 20, in Kristal Glam Club.

BENVENUTI a demarat aceasta campania, a prezentarilor de colectii, la sfarsitul lunii august, in Baia Mare, a continuat in toate orasele in care BENVENUTI detine cele 14 puncte de vanzare, si va lua sfarsit miercuri seara, in Kristal Glam Club, din Bucuresti

Prezentarile sunt alcatuite din brandurile reprezentative ale colectie de toamna iarna, si anume: ENZO BERTINI, SOLO DONNA, MARCO SANTINI, GEOX sau LAURA BIAGIOTTI.

Miruna Dumitrecu
Tel:+(402) 59 41 95 71
Fax: +(402) 59 43 22 09
Mobil: 0729 165 627

Despre BENVENUTI SRL

BENVENUTI este o retea nationala de magazine moderne, cu profil incaltaminte si marochinarie, avand in momentul de fata 56 de magazine, in Bucuresti (12), Cluj Napoca (4), Timisoara (2), Brasov (2),Bistrita, Iasi (3), Constanta (2), Oradea (4), Pitesti (2), Ploiesti (2), Piatra Neamt, Craiova, Satu Mare, Bacau, Tirgu Mures, Deva, Alba-Iulia, Suceava, Baia Mare, Rm. Valcea (2), Arad, Braila, Focsani, Buzau, Galati, Sibiu, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, Sf. Gheorghe, Roman.

Participare: Intrare libera