Expansiune internationala BPM Wave

- 24 februarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

In contextul expansiunii in spatiul international, BPM Wave, companie orientata spre furnizarea de solutii de business process management, a infiintat incepand cu luna februarie, o noua filiala in Statele Unite, cu sediul in Dallas, Texas. Extinderea in spatiul american completeaza prezenta europeana a BPM Wave, prin filiala sa constituita in Elvetia, in vara anului trecut.

'In spatiul american, intr-o prima etapa, ne propunem sa promovam mai mult produse software dezvoltate in-house, decat solutii customizate si in acest sens ne concentram atat pe vanzari directe cat si indirecte', declara Adela Cornescu, CEO BPM Wave International AG. 'Intentionam ca pana la finele lui 2010 sa semnam 5 parteneriate de tip Reseller pentru vanzarea produselor noastre, Apertix si Phantom'.

Primul parteneriat a fost semnat saptamana trecuta, in cadrul unei vizite la Dallas a reprezentantilor BPM Wave, cu compania I-nnovate (www.i-nnovate.com), furnizor de solutii software pentru sectorul legal din Statele Unite si Canada. I-nnovate devine astfel primul partener de tip Value Added Reseller din seria celor 5 si va promova in Statele Unite si Canada cele doua produse Apertix si Phantom, marca BPM Wave.

Compania I-nnovate detine in portofoliu companii mari de avocatura la nivel international si intentioneza sa vanda Apertix ca aplicatie de legal case management pentru clientii aflati in portofoliu dar si pentru clienti noi.

Phantom, cel de-al doilea produs, promovat in continentul american, este un produs adresat tuturor companiilor, ca platforma de monitorizare a infrastructurii IT&C. 'Cu Phantom orice companie poate face un assesment dar si monitoring al infrastructurii IT, incepand de la parametri de mediu ambiant pentru echipamentele hardware (temperatura, umiditate), continuand cu segmentul comunicatiilor primare (LAN, telefonie, internet) si pana la serviciile oferite de aplicatii complexe (CRM, ERP,...)', completeaza Adela Cornescu.

Despre SC BPM Wave SRL

Despre I-nnovate
I-nnovate este un integrator specializat in livrarea solutiilor de automatizare a proceselor de core business pentru sectorul legal, solutii menite sa optimizeze productivitatea interna a companiilor de avocatura, performanta lor fiscala dar si sa sporeasca conformitatea lor cu reglementari si norme internationale specifice. Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile si produsele I-nnovate, vizitati www.i-nnovate.com.

Despre BPM Wave
BPM Wave este o companie focaliazata pe solutii de Business Process Management (BPM), dezvoltand solutii BPM atat pentru companii cat si pentru autoritatile publice. Compania pune la dispozitia clientilorsai un portofoliu complet pentru definirea strategiei si pentru modelarea, executia si monitorizarea proceselor de business. Oferim o suita software de varf si un pachet de servicii care ajuta organizatiile sa-si optimizeze performantele. BPM Wave este reseller pentru Europa de Est, Elvetia, Germania, Austria, Rusia si Statele Unite al solutiilor Metastorm, IBM, I-nnovate, Altosoft si SugarCRM. Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile si solutiile BPM Wave, vizitati www.bpmwave.ch.
Adela Cornescu
CEO BPM Wave International AG
adela@bpmwave.ch
office@bpmwave.ch