Echipamente-Supraveghere.ro are cele mai noi Sisteme de Supraveghere

Pitesti - 31 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Grupul Echipamente-Supraveghere.ro este importator / distribuitor de: camere de supraveghere si sisteme de supraveghere .Sisteme de supraveghere - Camere de supraveghere video (exterior - interior), camere video, camere wireless, accesorii camere de supraveghere, kit camere supraveghere si DVR.Toate sistemele de supraveghere sunt noi, originale, au cutie proprie si manual de utilizare. Sunt vandute cu factura si certificat de garantie!

camere ip

Paza bună trece primejdia rea.

echipamente-supraveghere.ro

In zilele noastre nevoia de siguranta, a noastra, a familiei, bunurilor si proprietatilor,pe baza acetui considerent  echipamente-supraveghere.ro, vine in intampinarea clientilor sai oferind solutii complete de supraveghere video. Fie ca este vorba de supravegherea unui spatiu de birouri, a unui magazin,sau propriul camin,echipamente-supraveghere  poate oferi sisteme complete de supraveghere video configurate dupa nevoile dumneavoastra. Gama de camera de supraveghere video, solutii de inregistrare video si periferice pentru echipamentele de supraveghere video este foarte cuprinzatoare, adaptanduse oricaror cerinte si oricarui buzunar.

Camera de supraveghere IP de interior

Aceasta camera de supraveghere de interior poate filma pana la distante de 12 de metri.

Fiind wireless este foarte usor de manevrat. Are 12 leduri cu infrarosu, oferindu-i posibilitatea filmarii clare pe timp de noapte.

Camera de supraveghere IP de exterior

Aceasta camera de supraveghere de exterior poate filma pana la distante de 20 de metri.

Cu un Senzor de imagine 1/4 COMS, lentila de 6 mm, 30 de led-uri cu infrarosu, 25 Fps. samd, pune aceasta camera de supraveghere pe locul unu la raportul calitate pret.

Camere IP Vivotek, reprezinta solutia profesionala pentru realizarea unui sistem de supraveghere. Camerele de supraveghere Vivotek isi justifica pretul in timp, acestea fiind din ce in ce mai folosite pentru fiabilitatea lor. Camerele de supraveghere pot fi de interior sau de exterior in functie de necesitatea dumneavoastra doar pe echipamente-supraveghere.ro

Despre Sc Brainiacs Consulting Srl

echipamente-supraveghere.ro are o vechime de 4 ani pe piata din Romania, aducem echipamente originale, cu garantie, oferim consultanta in alegerea camerei de supraveghere, pentru mai multe detalii vizitati site-ul companiei noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-brainiacs-consulting-srl/echipamente-supraveghere-ro-are-cele-mai-noi-sisteme-de-supraveghere