Produse Handmade din Transilvania

Tirgu Mures - 24 aprilie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Cadouridecor.ro, este magazinul online unde gasesti doar produse handmade. In atelierul nostru din Targu Mures, maini iscusite au inceput de curand sa va ofere posibilitatea de a darui cadouri speciale care vor fi cu siguranta apreciate.

In peisajul romanesc al magazinelor online dedicate cadourilor si-a facut recent apartia unul nou, aparte, exclusiv dedicat produselor confectionate manual, de calitate. In spatele acestei afaceri  sta de fapt dragostea pentru frumos a unor femei deosebite, care au ales sa-si impartaseasca pasiunea publicului larg. Suntem convinsi ca afacerile pornite de la un hobby au sanse reale de succes pentru ca tot ceea ce se intampla in cadrul acesteia este facut cu placere si daruire. Iar aceste sentimente se transmit prin intermediul produsele oferite, mai ales cand fiecare dintre acestea au fost modelate in mod individual de catre un decorator.

Cadourile sunt de fapt o forma de comunicare, o modalitate prin care ne expimam aprecierea si afectiunea pentru cei din jurul nostru. De aceea, noi consideram ca este foarte important ca si acel cadou sa fie pretuit la adevarata lui valoare si pastrat cu grija de catre cel caruia ii este adresat.  Astfel, un cadou prelucrat manual are intotdeauna o valoare aparte, iar produsele confectionate de catre noi se disting  de cele clasice din comert, cele funny, gadget, sau alte idei traznite de pe piata romaneasca.

Prin obiectele pe care le producem si le comercializam dorim sa aducem ceva nou in segmentul magazinelor online dedicate cadourilor. Modelele noastre cu elemente vintage, se adreseaza in special femeilor, domnisoarelor, pentru diferite evenimente: nunti, botezuri sau aniversari. Zona pentru obiectele dedicate decoratiunilor interioare este una nou abordata, iar cateva produse sunt deja disponibile in cadrul magazinului nostru.

Apreciem relatia ta cu cel caruia doresti sa-i daruiesti ceva deosebit si suntem convinsi ca vei aprecia produsele existente pe cadouridecor.ro

Toate produsele sunt confectionate din materiale naturale, in special lemn de brad sau fag, iar decoratiunile sunt realizate cu  vopsele pe baza de apa.

Pentru ca noua ne place ceea ce facem, la fiecare produs adaugam pasiune.