CELE MAI DULCI CADOURI PE www.candybouquet.ro

BUCURESTI - 29 martie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

RAFINAMENT DELICIOS INTR-UN BUCHET GUSTOS

Candy Bouquet este un concept importat din SUA care se bucura de o continua dezvoltare la nivel international.

Peste 1000 de francize in intreaga lume se adreseaza celor care doresc sa ofere un cadou unic, realizat manual si care combina arta realizarii unor aranjamente unice cu savoarea celor mai gustoase bomboane de ciocolata sau drospsuri.

De la elegante şi sofisticate, la vesele şi neobişnuite (şi orice altceva între), buchetele sunt realizate manual cu deosebită atenţie, până la cel mai mic detaliu. O gamă largă de dropsuri şi bomboane de ciocolată delicioase sunt ambalate într-un mod original, asortate cu accesorii unice şi aranjate cu delicateţe în vase încântătoare, pentru a crea un aranjament floral plin de culoare, gust şi stil.

Alegeti cea mai delicioasa alternativă - un buchet care nu se va ofili, usca sau muri - un aranjament comestibil, ce rezistă până în momentul în care tentaţia devine prea mare.

Vizitati-ne pe www.candybouquet.ro pentru a descoperi cele mai rafinate cadouri - ofera florile dar si bomboanele intr-un singur buchet!

Candy Bouquet - Pentru cele mai dulci momente!

Despre SC CANDY WORLD IMPORT EXPORT SRL

www.candybouquet.ro
0741.10.10.02
office@candybouquet.ro