Crama Oprişor medaliată cu aur la concursul Vinurile Primăverii 2011

BUCURESTI - 20 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Crama Oprişor este o investiție inceputa in anul 1999 ce consta într-o cramă modernă și o plantație nouă de viță de vie de aproximativ 252 de hectare, situată în comuna Oprișor din Mehedinți, una dintre cele mai bune regiuni pentru producerea vinurilor de mare calitate din Romania. Astăzi, Crama Oprişor se numără printre cei mai importanţi exportatori de vinuri purtând denumirea de origine România.

Crama Oprişor medaliată cu aur la concursul Vinurile Primăverii 2011

Vinurile înscrise în concursul “Vinurile Primăverii” au fost apreciate de 10 juraţi, editori ai Vinul.Ro şi membri ai OSR 2011(Organizaţia Somelierilor din România), iar jurizarea a respectat normele internaţionale ale concursurilor de profil, notarea vinurilor fiind realizată dupa fişele de degustare Vinul.Ro (inspirate dupa modelul OIV).

Crama Oprişor a obţinut două medalii, dintre care o medalie de aur şi una de argint, la concursul “Vinurile Primăverii”, organizat de Vinul.ro şi OSR 2011, joi, 15 martie la Festivalul Provino din Cluj. Vinurile premiate de la Crama Oprişor sunt Rusalca Albă 2011, medaliat cu aur şi Măiastru Fetească Neagră 2011, medaliat cu argint.

Luminita Tzakis

Director National de Vanzari

Despre Carl Reh Winery SRL

Crama „Oprişor“ a companiei Carl Reh Winery România este situată in sud-vestul României, la 15 km de malul Dunării, în comuna Oprişor, judeţul Mehedinţi, printre dealuri care se rostogolesc în pante domoale, potrivite pentru creşterea viţei-de-vie. O echipă mixtă de vinificatori (români şi străini) aplică tehnicile cele mai moderne de obţinere a vinurilor, spre deliciul consumatorului din lumea întreagă.Compania a fost înfiinţată în 1994, de către Reh Kendermann - GmbH, Bingen am Rhein, una din cele mai moderne crame din Germania, exportatorul numărul unu de vinuri germane şi totodată cel mai mare importator de vinuri din Germania.Astăzi, suntem printre cei mai importanţi exportatori de vinuri purtând denumirea de origine România, iar pasiunea pentru calitate a oamenilor care lucrează aici s-a concretizat în mai multe premii şi distincţii obţinute la concursurile interne şi internaţionale de profil.Pentru a oferi consumatorilor din România cât mai multe modele de calitate, am adus în România vinurile unor producători de talie internaţională precum Reh Kendermanns, Lindemans, Rosemount, Penfolds sau Beringer