Cea mai ieftina oferta de vacanta : www.econcediu.com

BUCURESTI - 12 aprilie 2007

Comunicat tip General in Turism

Econcediu.com te trimite in concediu la cele mai mici preturi!

Clientii pot comanda online un plan complet de vacanta, nefiind necesara o vizita la sediul agentiei de turism. Se poate achizitiona online intregul pachet: transport, cazare, plan de excursii, asigurare medicala, carte verde sau inchiriere de masini.

Cea mai ieftina oferta de vacanta : www.econcediu.com

Site-ul contine oferte de vacanta pentru 1 mai si vara 2007 iar comenzile se realizeaza integral online. De asemenea, pentru orice intrebari sau nelamuriri, Econcediu va ofera asistenta 24/7.

Oferta contine locatii exotice gen Tenerife, Tunisia, Egipt, dar si destinatii clasice: Turcia, Grecia, Italia. De asemenea, site-ul prezinta si oferta de turism intern, acoperind atat litoralul romanesc, statiunile balneare dar si orasele mari.

“Site-ul a fost realizat pentru clientii ce nu au timp sa verifice ofertele de la agentiile de turism sau nu se pot deplasa personal pentru a achizitiona un pachet turistic. Toate ofertele de pe site contin reduceri importante” declara Raluca Nitu, manager proiect.

Cele mai multe destinatii pentru 2007 sunt in Grecia si Turcia, iar preturi sunt variate, accesibile oricarui buger. Astfel, pentru statiunea Kusadasi din Turcia se pot alege intre hoteluri de la 1 stea la 5 stele – all inclusive, cu preturi incepand de la 24 euro/noapte. Preturi similare pot fi gasite si la oferta turistica pentru Creta.

Partenerii principali ai proiectului sunt Carpatia Tour, ABC Asigurari. Solutia de plata online este oferita de Gecad ePayment si se accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Despre SC CARPATIA TOUR 50 SRL


Econcediu.com este un proiect CreativeMind, companie ce detine mall-ul virtual www.elegantgift.ro, site-ul de comert cu flori www.floripentruea.ro si site-ul de abonamente online pentru presa: www.monitorizareapresei.ro
Telefon fix: 031 805 42 05
Mobil: 0721 985 057
E-mail: contact@econcediu.com
contact@econcediu.com